ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Υπέγραψε ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε για 1+3 xρόνια, στα 4.000.000 η οψιόν αγοράς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Υπέγραψε ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε για 1+3 xρόνια, στα 4.000.000 η οψιόν αγοράς
@2021 MOISES CASTILLO/AP IMAGES

Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε υπέγραψε την Παρασκευή (12/8) τον μονοετή δανεισμό του στον Ολυμπιακό και το Σάββατο (13/8) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ, με τη συμφωνία των δύο πλευρών να είναι για 1+3 χρόνια.

Στα ερυθρόλευκα ντύθηκε ο Κόντραντ ντε λα Φουέντε αφού υπέγραψε την Παρασκευή (12/8) τον μονοετή δανεισμό του στον Ολυμπιακό και το Σάββατο (13/8) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η συμφωνία με τον 21χρονο εξτρέμ είναι για 1+3 χρόνια και η ενεργοποίηση της τριετίας θα γίνει, εφόσον οι ερυθρόλευκοι κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς του από την Μαρσέιγ, που ορίστηκε στα 4.000.000 ευρώ -ποσοστό επί των δικαιωμάτων του έχει και η Μπαρτσελόνα.

Ο Αμερικανός επιθετικός, ο οποίος αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη το Σάββατο (13/8) και θα είναι μία από τις δύο αλλαγές που θα κάνει ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή λίστα μέχρι την παραμονή του πρώτου αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο. Η πειραϊκή ΠΑΕ αναμένεται να λάβει τα χαρτιά του νεαρού ποδοσφαιριστή από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας την Τρίτη (16/8) ή την Τετάρτη (17/8).

Ο ντε λα Φουέντε υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, ξεναγήθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκης και στις προπονητικές εγκαταστάσεις της πειραϊκής ομάδας στο Ρέντη και τις επόμενες ώρες θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους καινούργιους του συμπαίκτες. Μάλιστα ο Ισπανός δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, ανέβασε μια φωτογραφία τη στιγμή που υπογράφει ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός.

Ο Κάρλος Κορμπεράν εισηγήθηκε και επέμεινε για την απόκτηση του Κόνραντ, ο οποίος διαθέτει ισπανικό διαβατήριο και ζούσε στη Βαρκελώνη μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ