ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι ισχύει με Κάρμο, Ερνάντες, Τσικίνιο και Αλ-Μουσράτι

Ο Νταβίντ Κάρμο με τη φανέλα της Πόρτο
Ο Νταβίντ Κάρμο με τη φανέλα της Πόρτο JORIS VERWIJST/ORANGE PICTURES/DPPI VIA AFP

Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης ανέλυσε στο Show Must Go On της Τρίτης (16/1) όλες τις εξελίξεις και τα δεδομένα γύρω από τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός κινείται στην αγορά, προκειμένου να ενισχυθεί στο χειμερινό παζάρι. Ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης ανέλυσε στο Show Must Go On της Τρίτης (16/1) όλες τις περιπτώσεις, οι οποίες απασχολούν τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έχει βρει την φόρμουλα με την Πόρτο για τον Κάρμο και απομένουν να επιλυθούν και τα τελευταία ζητήματα για την ολοκλήρωση του δανεισμού, τα οποία σύμφωνα με τους Πορτογάλους διευθετήθηκαν. Οι ερυθρόλευκοι κάνουν κίνηση και για δεύτερο στόπερ και έχουν ανεβάσει την προσφορά τους για τον Γκαστόν Ερνάντες, με στόχο να αποσπάσουν το "ναι" της Σαν Λορέντσο.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον Τσικίνιο για το καλοκαίρι, που μένει ελεύθερος από την Μπενφίκα, και κάνει προσπάθειες για να τον αποκτήσει άμεσα, ενώ κυνηγάει και την δύσκολη περίπτωση του Αλ-Μουσράτι της Μπράγκα, ο οποίος είναι θετικός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ THE SHOW MUST GO ON LIVE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ