ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θέλει Αλ-Μουσράτι ο Καρβαλιάλ, αυτές είναι οι απαιτήσεις της Μπράγκα

Ολυμπιακός: Θέλει Αλ-Μουσράτι ο Καρβαλιάλ, αυτές είναι οι απαιτήσεις της Μπράγκα
INTIME

Ο Ολυμπιακός χτυπάει ταυτόχρονα σε αρκετά μέτωπα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Αλ-Μουσράτι της Μπράγκα να είναι μέσα στους παίκτες που έχει ζητήσει ο Κάρλος Καρβαλιάλ αλλά την περίπτωση απόκτησής του από την Μπράγκα να είναι αρκετά δύσκολη.

Ο Ολυμπιακός δείχνει έντονο ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα για την αγορά της Πορτογαλίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνει για την άμεση ενίσχυση του ενόψει του δέυτερου μισού της σεζόν, με τους παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο Κάρλος Καρβαλιάλ να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Έτσι, μετά από τις προσπάθειες που καταβάλλει για να εντάξει στο δυναμικό της δύο παίκτες που γνωρίζει άριστα ο Πορτογάλος, τους Νταβίντ Κάρμο και Αντρέ Όρτα, η ομάδα του Πειραιά παρακολουθεί πλέον με ιδιαίτερη προσοχή και την περίπτωση του Αλ-Μουσράτι.

Ο λόγος για τον 27χρονο αμυντικό μέσο, διεθνή με την Λιβύη, με τον Καρβαλιάλ να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, γνωρίζοντας ωστόσο πως μόνο εύκολο δεν είναι το συγκεκριμένο deal, έχοντας συμβόλαιο με την Μπράγκα ως το καλοκαίρι του 2026 και αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο 16 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ατού των ερυθρολεύκων όσον αφορά στον συγκεκριμένο παίκτη έχει να κάνει με την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Καρβαλιάλ, αφού δεν είχαν απλά συνεργαστεί στην Μπράγκα αλλά ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού τον είχε χρησιμοποιήσει σε 90 συνολικά παιχνίδια με την πορτογαλική ομάδα.

Σημειώνεται πως ο 29χρονος αμυντικός μέσος (έχει γεννηθεί στις 6 Απριλίου 1996) μετράει φέτος 4 γκολ και 1 ασίστ σε 17 παιχνίδια του με την Μπράγκα σε όλες τις διοργανώσεις ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αλ-Ιτιχάντ της Τρίπολης, στην Βιτόρια Γκιμαράες και στην Ρίο Άβε (δανεικός).

Ο Αλ-Μουσράτι εν δράσει με την Μπράγκα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ