ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Επιβεβαιώνει και ο Ρομάνο, παίρνουν τον Νταβίντ Κάρμο οι ερυθρόλευκοι

Ο Ντάβιντ Κάρμο με τη φανέλα της Πόρτο
Ο Ντάβιντ Κάρμο με τη φανέλα της Πόρτο AP PHOTO/MIGUEL PEREIRA

Ο Νταβίντ Κάρμο ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα με στόχο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό με τον Ρομάνο να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός, μετά τις προσθήκες του Φραν Ναβάρο και του Ζέλσον Μαρτίνς, αναμένεται εντός των επόμενων 24ώρων να προχωρήσει σε μια ακόμη μεταγραφή με την απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο να είναι προ των πυλών. Ο 24χρονος στόπερ (1.96μ) της Πόρτο ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα με σκοπό να ολοκληρωθεί η απόκτηση του από τους ερυθρόλευκους.

Μια είδηση που πλέον επιβεβαιώνει και ο Ιταλός μεταγραφολόγος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Πόρτο και πως τις τελευταίες ώρες ολοκληρώνονται οι τελευταίες λεπτομέρεις και χαρτιά με σκοπό ο Κάρμο να έρθει στην Ελλάδα για εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες.

Ο Κάρμο ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Μπράγκα και το 2022 πήρε μεταγραφή στην Πόρτο, με τους "δράκους" να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσουν.

Την τρέχουσα σεζόν ο υψηλόσωμος Πορτογάλος (1.96 μ.) μετράει επτά συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Πόρτο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και συνολικά 608 αγωνιστικά λεπτά, ωστόσο η πιο πρόσφατη είναι στις 11 Νοεμβρίου.

Έκτοτε ο παίκτης είναι ουσιαστικά εκτός πλάνων για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και οι τρεις τελευταίες συμμετοχές του αφορούν παιχνίδια της Β' ομάδας της Πόρτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ