ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα χρήματα που ζητούν Άντερλεχτ και Κολόν για Αμούζου και Πιερότι, τι δίνουν οι ερυθρόλευκοι

Ο Σαντιάγκο Πιερότι
Ο Σαντιάγκο Πιερότι

Ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση για Φράνσις Αμούζου και Σαντιάγκο Πιερότι. Τι ζητούν Άντερλεχτ και Κολόν αντίστοιχα και ποια είναι τα δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός έκανε κρούση στην Άντερλεχτ για τον Φράνσις Αμούζου, ο οποίος είχε απασχολήσει την πειραϊκή ομάδα και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι σημαντική αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός πρόσφερε, αρχικά, 5 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια ανέβηκε στα 6 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο εξτρέμ, αλλά οι Βέλγοι ζήτησαν 9 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια έπεσαν στα 8 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει αυτά τα χρήματα για τον γεννημένο στην Γκάνα αλλά διεθνή με το Βέλγιο πλάγιο επιθετικό και θα καθίσει γύρω από το τραπέζι μόνο αν η Άντερλεχετ βάλει νερό στο κρασί της και πέσει στα επίπεδα που θέλει η πειραϊκή ομάδα.

Τι ισχύει για Πιερότι

Παράλληλα, εκεί που οι ερυθρόλευκοι συζητούσαν με την Κολόν για την απόκτηση του Σαντιάγκο Πιερότι στα 2,5 εκατ. ευρώ και ήταν κοντά σε συμφωνία, ξαφνικά η ομάδα της Σάντα Φε ανέβασε τις απαιτήσεις τις τελευταίες ώρες στα 4 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να ανεβεί μέχρι τα 3 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό επιθετικό, οπότε κι εδώ υπάρχει διαφορά αυτή τη στιγμή. Και λέμε αυτή τη στιγμή, διότι στις μεταγραφικές περιόδους υπάρχουν πολλές φορές ανατροπές και πολλά αλλάζουν από μέρα σε μέρα.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει και άλλες καλές υποθέσεις εξτρέμ και γενικά επιθετικών που εξετάζει και, μάλιστα, σε ορισμένες εξ΄ αυτών υπάρχουν διαπραγματεύσεις, όπως συμβαίνει με τον Σολμπάκεν της Ρόμα και ο Τζενεπό της Σαουθάμπτον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ