ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Γίνονται επαφές με Ρόμα για Σολμπάκεν, το συζητάει ο Νορβηγός εξτρέμ

Ο Όλα Σολμπάκεν με τη φανέλα της Ρόμα
Ο Όλα Σολμπάκεν με τη φανέλα της Ρόμα © 2023 ANDREW MEDICHINI / AP IMAGES

Η περίπτωση του Όλα Σολμπάκεν απασχολεί τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 γίνονται επαφές με τη Ρόμα για τον Νορβηγό εξτρέμ και ο ίδιος είναι ανοιχτός για την προοπτική του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ιδιαίτερα δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα γίνουν και άλλες κινήσεις για την περαιτέρω στελέχωση του ρόστερ του.

Μια από τις περιπτώσεις που όντως ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, είναι αυτή του Όλα Σολμπάκεν. Ο 24χρονος Νορβηγός δεξιός εξτρέμ βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό.

Όπως αναφέρει ο Αντώνης Οικονομίδης, έχουν όντως γίνει επαφές και με τη Ρόμα και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Η ομάδα της Αιώνιας Πόλης πρωτίστως θέλει να πουλήσει (δεν είναι στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο), γι’ αυτό και ως τώρα αρνείται προτάσεις δανεισμού.

Στα 6 εκατ. ευρώ είναι οι αρχικές απαιτήσεις της. Ο ανοιχτός δίαυλος και οι καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό, προφανώς επιτρέπουν ευελιξία στην όποια διαπραγμάτευση.

Όσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ακούει, το συζητάει, ρωτάει και ψάχνεται. Δεν εμφανίζεται αρνητικός στην προοπτική να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Μάλιστα, οι δικές του απαιτήσεις είναι εντός των δυνατοτήτων του Ολυμπιακού (1,2 εκατ. ευρώ εισπράττει ετησίως).

Η Ρόμα είχε υπογράψει, ως ελεύθερο, τον Σολμπάκεν τον περασμένο Γενάρη και έκτοτε έπαιξε 14 φορές στο Καμπιονάτο (τις επτά ως βασικός) μέχρι το τέλος της περασμένης σεζόν. Φέτος, έχει καταγράψει μία συμμετοχή, το περασμένο Σάββατο όταν μπήκε αλλαγή του Ντιμπάλα στο ματς με την Ελλάς Βερόνα στο 68'. Να τονιστεί πως είναι οκτώ φορές διεθνής και έχει πετύχει ένα γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ