ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε επαφές με Ελ Γκάζι και με ακόμα έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ οι ερυθρόλευκοι

Aston Villa's Anwar El Ghazi applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Aston Villa and Everton at Villa Park in Birmingham, England, Friday, Aug. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira)
Aston Villa's Anwar El Ghazi applauds to supporters at the end of the English Premier League soccer match between Aston Villa and Everton at Villa Park in Birmingham, England, Friday, Aug. 23, 2019. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Σε επαφές με τον Ελ Γκάζι και ακόμα έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ βρίσκεται ο Ολυμπιακός που θέλει να ενισχυθεί και στη συγκεκριμένη θέση.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού προχωρά σε φουλ ρυθμούς αφού οι ερυθρόλευκοι χτυπούν σε πολλά μέτωπα για να κλείσουν τις θέσεις στο ρόστερ τους.

Ο Χεζέ είναι μια ανάσα από τον Ολυμπιακό και αναμένεται στη χώρα μας άμεσα, με τους ερυθρόλευκους να παλεύουν να κλείσουν και τον Ακουοκού, ενώ φουλάρουν και για τον Μπρίνιτς.

Την ίδια ώρα ο Φρανσίσκο Ορτέγκα είναι σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή ο εκλεκτός για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Ελ Γκάζι και ακόμα ένας αριστεροπόδαρος εξτρέμ

Ο Ολυμπιακός ωστόσο χτυπά ακόμα δύο περιπτώσεις για να ενισχυθεί στις θέσεις των εξτρέμ. Η μία από αυτές είναι του Ανουάρ Ελ Γκάζι.

Ο Ολλανδομαροκινός είναι 28χρονών και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Αϊντχόφεν. Άρχισε την καριέρα του από την Μπέρεντρεχτ και ακολούθησε το πέρασμά του από τις ακαδημίες της Φέγενορντ και της Σπάρτ πριν στεριώσει σε εκείνες του Άγιαξ.

Στον Αίαντα έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα πριν τον αποκτήσει η Λιλ το καλοκαίρι του 2017. Στη γαλλική ομάδα έμεινε για ένα χρόνο και έπειτα τον απέκτησε αρχικά ως δανεικό και έπειτα με κανονική μεταγραφή η Άστον Βίλα.

Εκεί έμεινε για τρία χρόνια πριν παραχωρηθεί δανεικός στην Έβερτον, ενώ το καλοκαίρι του 2022 τον απέκτησε έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ η Αϊντχόφεν.

Πέρσι αγωνίστηκε σε 32 ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας εννιά γκολ και δύο ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του μετρά 325 αγώνες με 79 γκολ και 40 ασίστ.

Πέρα από την περίπτωση του Ελ Γκάζι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεχωρίσει ακόμα μία περίπτωση για την οποία δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται ως εξτρέμ (παίζει να είναι ο Ελαΐς Ταβσάν της Ναϊμέγκεν). Σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι οι περιπτώσεις αυτές είναι ξεχωριστές και δεν έχουν να εμποδίζουν την απόκτηση του Μπρίνιτς, η οποία είναι δρομολογημένη.

Για την θέση του δεξιού εξτρέμ ακούγεται το όνομα του Ουσάμα Ιντρίσι της Σεβίλλης, ο οποίος έπαιξε πέρυσι δανεικός στη Φέγενορντ και μαζί της κατέκτησε το πρωτάθλημα ((τέσσερα γκολ και έξι ασίστ), ενώ στο Europa League μέτρησε τρία γκολ και δύο ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ