ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προχωράει την περίπτωση Ορτέγκα για το αριστερό άκρο της άμυνας

Francisco Ortega of Argentina's Velez Sarsfield, left, controls the ball as Pedro De la Vega of Argentina's Lanus follows him during a Copa Sudamericana semifinal first leg soccer match at Jose Amalfitani stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, Jan. 6, 2021. (AP Photo/Natacha Pisarenko Pool)
Francisco Ortega of Argentina's Velez Sarsfield, left, controls the ball as Pedro De la Vega of Argentina's Lanus follows him during a Copa Sudamericana semifinal first leg soccer match at Jose Amalfitani stadium in Buenos Aires, Argentina, Wednesday, Jan. 6, 2021. (AP Photo/Natacha Pisarenko Pool) AP

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για αριστερό μπακ και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή κατέθεσε πρόταση στην Βελέζ Σάρσφιλντ για την απόκτηση του Φρανσίσκο Ορτέγκα. φαίνεται πως αυτός είναι ο εκλεκτός για τη θέση του Ρέαμπτσουκ.

Την περίπτωση του 24χρονου αριστερού μπακ της Βέλεζ Σάρσφιλντ, Φρανσίσκο Ορτέγκα έχει προχωρήσει ο Ολυμπιακός, με πληροφορίες από την Αργεντινή να κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση των Πειραιωτών για την αγορά του.

Ο Αργεντινός αμυντικός, διεθνής με την Κ23 της "αλμπισελέστε" (συνολικά 14 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αργεντινής), προέρχεται από γεμάτη σεζόν στη χώρα του, καθώς είχε 26 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ για την Βέλεζ το 2022/23.

Έχει φτάσει στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και του Κόπα Σουνταμερικάνα με την Βέλεζ, έχοντας 153 εμφανίσεις, με τρία γκολ και 15 ασίστ.

Ο Ορτέγκα προορίζεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ρέαμπτσουκ, ο οποίος πωλήθηκε στην Σπαρτάκ Μόσχας έναντι 6 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι εγκαταλείπουν οριστικά την περίπτωση του Καρντόνα της Λας Πάλμας.

Όσον αφορά τα οικονομικά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το deal μπορεί να κλείσει με ένα ποσό λίγο πάνω από 3 εκατ. ευρώ, περισσότερα δηλαδή απ' όσα θα κόστιζε ο Καρντόνα, απλά ο Ολυμπιακός ήθελε έναν παίκτη πιο έτοιμο.

Ο Ορτέγκα είναι παίκτης που αρέσει πολύ τόσο στον Αντόνιο Κορδόν όσο και στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, γι' αυτό άλλωστε οι ερυθρόλευκοι - υπό άκρα μυστικότητα -προχώρησαν την περίπτωσή του και όλα δείχνουν ότι κλείνει άμεσα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ