ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προχωρημένες διαπραγματεύσεις με Σουάσο, νέες επαφές με Βαλένθια για Λάτο

Ο Γκάμπριελ Σουάσο
Ο Γκάμπριελ Σουάσο MARCELO HERNANDEZ/POOL/AFP

Αυτά προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Σουάζο και στον Λάτο και ποιες ομάδες τους έχουν προσεγγίσει και τους διεκδικούν.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει συγκριμένη προσφορά στον Γκαμπριέλ Σουάζο και αναμένει από μέρα σε μέρα την απάντησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι έχουν προτείνει στον διεθνή Χιλιανό αριστερό μπακ συμβόλαιο συνεργασίας 2,5 χρόνων με αρκετά υψηλές ετήσιες αποδοχές και βρίσκονται κοντά στο να δώσουν τα χέρια.

Οι μνηστήρες για Σουάσο

Εκτός από την πρόταση του Ολυμπιακού, ο μάνατζερ του παίκτη φέρεται να έχει στα χέρια του προσφορές από την Φενέρμπαχτσε, την Μαζατλάν του Μεξικού, την Μόντρεαλ Ίμπακτ του Καναδά, μία ιταλική και μία ισπανική ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι πάντως έχουν κάνει την πρότασή τους και περιμένουν την απάντηση του 25χρονου Λατινοαμερικάνου ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του προς την Βαλένθια και πιέζει για τη σύναψη συμφωνίας για τον Τόνι Λάτο. Η υπόθεση του Ισπανού αριστερού μπακ δεν είναι εύκολη, αφενός μεν διότι για την ώρα ο παίκτης διστάζει να πάρει κάποια απόφαση μη έχοντας ξεκαθαρίσει μέσα του τι θα ήταν καλύτερο για το μέλλον του αφετέρου δε προκύπτουν συνεχώς νέοι μνηστήρες.

H προσφορά στον Λάτο

Ο Λάτο μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και φέρεται να έχουν προσεγγίσει ήδη τον εκπρόσωπό του ενόψει καλοκαιριού η Μπέτις, η Χετάφε, η Μαγιόρκα, η Φενέρμπαχτσε και ένας ιταλικός σύλλογος. Η Μπέτις, κατά τους Ισπανούς, θα μπορούσε να κινηθεί και άμεσα, στο ενδεχόμενο που πωληθεί ο Άλεξ Μορένο στην Άστον Βίλα.

Όπως και στην περίπτωση του Σουάζο, πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Λάτο συμβόλαιο επίσης 2,5 χρόνων.

Ο Ισπανός μπορεί να μην είναι βασικός στη Βαλένθια, αλλά έχει υψηλές ετήσιες αποδοχές και το σκέφτεται διπλά και τριπλά πριν πάρει την απόφασή του. Όπως και να έχει, εντός των ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση προσθήκης αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ