ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κερδίζει έδαφος ο Σουάζο, επιμένει ο Μίτσελ για Λάτο, σταντ μπάι ο Τόφολο

Ο Γκάρμπριελ Σουάζο
Ο Γκάρμπριελ Σουάζο FELIPE ZANCA/PHOTOSPORT/PHOTOSPORT/PHOTOSPORT VIA AFP

Ο Χιλιανός αριστερός μπακ, Γκαμπριέλ Σουάζο έχει κερδίσει έδαφος για να αποτελέσει τον "εκλεκτό" του Ολυμπιακού, ενώ ανοιχτές παραμένουν οι περιπτώσεις των Λάτο και Τόφολο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η απόκτηση αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που προέρχονται από τη Χιλή, κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Γκαμπριέλ Σουάζο και ο διεθνής ποδοσφαιριστής ετοιμάζει βαλίτσες για την Ευρώπη.

Στην πατρίδα του επισημαίνουν πως ο Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής απέρριψε προτάσεις από συλλόγους της Βραζιλίας, του Μεξικού και των ΗΠΑ, καθώς "έφτασε η πολυπόθητη πρόταση που περίμενε και φεύγει για την Ευρώπη".

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες υπήρξε και σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας 24horas.cl, στο οποίο τονίζεται ότι "ο Γκραμπιέλ Σουάζο θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στην Ευρώπη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας". Στο ρεπορτάζ δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται για τον Ολυμπιακό, παρά μόνο ότι "η επιλογή είναι η Ελλάδα ή η Τουρκία".

Ο Σουάσο έχει κερδίσει έδαφος στις προτιμήσεις των ερυθρόλευκων το τελευταίο εικοσιτετράωρο και ο 25χρονος αριστερός μπακ, που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο, περιμένει το νεύμα για τον ερχομό του στην Ελλάδα.

Η περίπτωση του Λάτο και ο σταντ μπάι Τόφολο

Την ίδια ώρα, ο Μίτσελ κρατάει ζεστή την υπόθεση του Τόνι Λάτο, για τον οποίο -όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Ισπανία- βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους εκπροσώπους του. Όσο όμως ο 25χρονος αμυντικός της Βαλένθια καθυστερεί την απόφασή του, τόσο θα πλησιάζει ο Σουάζο. Ο Λάτο σκέφτεται μήπως εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Βαλένθια και εξετάσει το καλοκαίρι που θα είναι ελεύθερος τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, αλλά από την άλλη θα είναι τρίτη επιλογή στο υπόλοιπο της σεζόν πίσω από τον Γκαγιά και τον Χεσούς Βάσκεθ.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, έντονο ενδιαφέρον για τον Λάτο έχουν δείξει η Γαλατασαράι και η Μπέτις, η οποία τον θέλει για αντικαταστάτη του Άλεξ Μορένο εφόσον ο τελευταίος πωληθεί μέσα στον μήνα στην Άστον Βίλα. Επίσης, άλλες δύο ισπανικές ομάδες φέρεται να έχουν πλευρίσει τον αριστερό μπακ της Βαλένθια, αλλά με την προοπτική του καλοκαιριού που θα είναι ελεύθερος.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει σταντ μπάι την τρίτη λύση για την αριστερή πλευρά της άμυνας, αυτή του Χάρι Τόφολο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο 27χρονος Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει δέκα συμμετοχές μέσα στην περίοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ