ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ μιλάει με τους εκπροσώπους του Λάτο, γερά στο παιχνίδι ο Σουάζο και ο Τόφολο

Ο Μίτσελ στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
Ο Μίτσελ στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τρεις περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας με τις περιπτώσεις των Λάτο, Σουάζο και Τόφολο να ξεχωρίζουν.

Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό αποτελεί αυτή τη στιγμή ο αγώνας σήμερα με αντίπαλο τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης (Τρίτη 3/1, 21:30, COSMOTE SPORT1HD, Live SPORT24), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, όμως, οι ερυθρόλευκοι κάνουν τις κινήσεις τους στη διεθνή αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ έχοντας ρίξει το βάρος στην απόκτηση αριστερού μπακ, στόπερ, εξτρέμ και σέντερ φορ.

Σχετικά με την αριστερή πλευρά της άμυνας, η πειραϊκή ομάδα βρίσκεται σε επαφές για τον Τόνι Λάτο, τον Γκαμπριέλ Σουάζο και τον Χάρι Τόφολο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής OndaCero "ο Μίτσελ έχει δείξει κάτι παραπάνω από ενδιαφέρον για τον Λάτο και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να επισπεύσει αυτή την επιχείρηση με συνεχείς κλήσεις προς τους εκπροσώπους του παίκτη".

Οι ερυθρόλευκοι αναμένουν την απόφαση του Λάτο, ο οποίος για την ώρα δεν έχει αποφασίσει αν θα αποχωρήσει τώρα από την Βαλένθια ή θα περιμένει να φύγει το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Στην Ανδαλουσία θεωρούν πως ο Ισπανός αμυντικός θα αποχωρήσει μέσα στον μήνα, καθώς ο Γκατούζο έχει ως δύο πρώτες επιλογές τον Γκαγιά και τον Χεσούς Βάσκεθ. Ενδιαφέρον για τον Λάτο, πέραν του Ολυμπιακού, έχει δείξει η Μπολόνια.

Σε ό,τι αφορά τον Σουάζο, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μποταφόγκο, αλλά τις προηγούμενες ημέρες απέρριψε προσφορές από την Φλουμινένσε και την Φορταλέζα, καθώς θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Ο Χιλιανός πρώην αμυντικός πια της Κόλο Κόλο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, έχει στα χέρια του προτάσεις από τον Ολυμπιακό, την Γαλατασαράι, την Λεβάντε και μία ιταλική ομάδα. Από την στιγμή που ο Σουάζο είναι ήδη ελεύθερος ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις με την υπόθεσή του.

Ταυτόχρονα, στο τραπέζι του Ολυμπιακού έχει πέσει το όνομα του Τόφολο, ο οποίος ανήκει στην Νότιγχαμ Φόρεστ και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Ο Άγγλος αριστερός μπακ έχει δέκα συμμετοχές μέσα στη σεζόν και αποτελεί δεύτερη επιλογή για τον Στιβ Κούπερ, πίσω από τον Βραζιλιάνο Ρενάν Λόντι.

Παρεμπιπτόντως, η Μπολόνια κινείται σε πολλά μέτωπα για την απόκτηση αριστερού μπακ και, πέρα από την κρούση στον Ολυμπιακό για τον Ρέαμπτσιουκ, έχει επαφές για τον Λάτο (Βαλένθια), τον Κυριακόπουλο (Σασουόλο) και τον Κρίστιανσεν (Κοπεγχάγη).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ