ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Πασχαλάκης πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται σε λίγες ώρες

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Πασχαλάκης πέρασε ιατρικά και ανακοινώνεται σε λίγες ώρες
24MEDIA CREATIVE TEAM/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα είναι ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, με τον διεθνή πορτιέρε να περνάει τα ιατρικά και να ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες. Μάλιστα, το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ στον ώμο που θα τον αφήσει εκτός για τρεις μήνες, έφερε και επίσπευση των διαδικασιών από μεριάς του Ολυμπιακού για την εύρεση νέου τερματοφύλακα. Έτσι, λοιπόν, προχώρησε άμεσα το θέμα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Ο διεθνής γκολκίπερ θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στο λιμάνι. Πέρασε τα ιατρικά νωρίς το πρωί της Πέμπτης (29/9) στο Metropolitan και τις επόμενες ώρες ανακοινώνεται από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Μάλιστα, το απόγευμα αναμένεται να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο 33χρονος Πασχαλάκης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, όπου αγωνιζόταν από το 2017 και στη διάρκεια αυτής της πενταετίας έπαιξε σε 179 ματς, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2019 και τρία Κύπελλα (2018, 2019, 2021).

Στην καριέρα του έχει υπερασπιστεί επίσης την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα, του Πανθρακικού και του Λεβαδειακού. Ο Πασχαλάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ από το 2003 έως το 2005 ήταν σε αυτές του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ