ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Πασχαλάκης κλείνει στους ερυθρόλευκους

Ο Πασχαλάκης στην προπόνηση της Εθνικής
Ο Πασχαλάκης στην προπόνηση της Εθνικής INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός κλείνει άμεσα την υπόθεση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, ο οποίος υπογράφει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βατσλίκ.

Τα νέα δεν ήταν καλά για τον Τόμας Βατσλίκ, με τα αποτελέσματα της εξέτασης να δείχνουν σοβαρή ζημιά στον ώμο. Ο Ολυμπιακός δεν θα πήγαινε λογικά για άλλη κίνηση, όμως ο τραυματισμός του Τσέχου άλλαξε τα δεδομένα.

Οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για απόκτηση τερματοφύλακα και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες κινήθηκαν άμεσα, καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βατσλίκ, έμειναν μονάχα οι Τζολάκης, Κρίστινσον και Παπαδούδης. Επομένως, το κενό καλύφθηκε ταχύτατα.

Ο Πασχαλάκης έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, όπου αγωνιζόταν από το 2017 και στη διάρκεια αυτής της πενταετίας έπαιξε σε 179 ματς, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2019 και τρία Κύπελλα (2018, 2019, 2021).

Στην καριέρα του έχει υπερασπιστεί επίσης την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα, του Πανθρακικού και του Λεβαδειακού. Ο Πασχαλάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ από το 2003 έως το 2005 ήταν σε αυτές του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ