ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πάει για τρεις στόπερ τον Ιανουάριο

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Πάει για τρεις στόπερ τον Ιανουάριο

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για να κλείσει τις ανοιχτές μεταγραφικές του υποθέσεις και σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, όλα δείχνουν ότι θα αποκτήσει τελικά τρεις στόπερ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ολοκληρώσει δύο προσθήκες, με τον Φραν Ναβάρο και τον Ζέλσον Μαρτίνς για την επίθεσή του. Επίσης, έχει φέρει στην Αθήνα τους Τσικίνιο και Όρτα για τη μεσαία γραμμή και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της απόκτησής τους.

Επόμενος στόχος για τους ερυθρόλευκους είναι η μεταγραφική ενίσχυση της αμυντικής τετράδας. Ο Ολυμπιακός εξ αρχής σκάναρε την αγορά, θέλοντας να αποκτήσει τουλάχιστον δύο στόπερ, ωστόσο τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι οι Πειραιώτες θα πάνε για τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ζητήσει τον Νταβίντ Καρμό, ο οποίος αναμένεται να έρθει δανεικός από την Πόρτο και δεν αποκλείεται μέχρι αύριο (21/1) να είναι στην Αθήνα. Τις προηγούμενες μέρες, οι Πορτογάλοι έγραφαν πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως θα πληρώσει τον μισθό του Κάρμο, ενώ θα καταβάλλει και ενοίκιο 400.000 ευρώ στην Πόρτο. Μάλιστα, στο deal αναμένεται να μπει και οψιόν αγοράς (15.000.000).

Η δεύτερη περίπτωση είναι του Γκαστόν Ερνάντες. Παρότι στην Αργεντινή ανέφεραν ότι μπαίνει φρένο στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τη Σαν Λορέντσο για την αγορά του 26χρονου άσου.

Με αγορά θα αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Πειραιά και ο Νέλσον Αμπέι, ο οποίος ανήκει στη Ρέντινγκ (το συμβόλαιό του τελειώνει στο τέλος της σεζόν). Οι Άγγλοι, προκειμένου να μην τον χάσουν ως ελεύθερο, είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν από τώρα στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του θα πρέπει να θεωρείται ήδη κλεισμένη.

Πάντα στα υπόψιν είναι και το όνομα του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς του Ερυθρού Αστέρα, ωστόσο αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός έχει βάλει σε προτεραιότητα την απόκτηση των Κάρμο και Ερνάντες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ