ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι απαιτήσεις της Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ και η περίπτωση Ράφα Μιρ

Elche's Lucas Boye in action during the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Elche's Lucas Boye in action during the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Jose Breton) © 2022 JOSE BRETON/ AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για την περίπτωση του Λούκας Μπογέ. Οι απαιτήσεις των Ισπανών για τον 27χρονο επιθετικό. Απασχολεί ακόμη η περίπτωση του Ράφα Μιρ.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εφαρμόζει το πλάνο της μεταγραφικής του ενίσχυσης και στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού επιθετικού, υψηλού επιπέδου.

Το όνομα, το οποίο απασχολεί τους ερυθρόλευκους είναι αυτό του Λούκας Μπογέ και οι Πειραιώτες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τον 27χρονο επιθετικό. Όπως έχει αναφέρει το SPORT24, όλα θα εξαρτηθούν από τις καραμπόλες που θα προκύψουν στην ισπανική αγορά.

Οι απαιτήσεις της Έλτσε

Ο Μπογέ έχει ρήτρα αγοράς 15 εκατομμυρίων ευρώ, όπως αναφέρει η AS, ωστόσο στην Έλτσε κατανοούν ότι δύσκολα μία ομάδα θα προσφέρει ένα τέτοιο ποσό. Για παράδειγμα πριν από έναν χρόνο η Σεβίλλη προσέφερε 13 εκατομμύρια ευρώ.

Η τελευταία ομάδα από την ιβηρική που διεκδίκησε τον Μπογέ ήταν η Αλαβές. Η Έλτσε ζήτησε τότε δέκα εκατομμύρια ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις τελικά να μην προχωρούν.

Στην Ισπανία αναφέρουν πως ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να πουληθεί πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Η απαιτήσεις της Έλτσε έχουν πέσει, ενώ υπάρχει η εκτίμηση πως ο Ολυμπιακός και ο Αντόνιο Κορδόν έχουν τους απαραίτητους πόρους για να κυνηγήσουν την υπόθεση.

Βάσει των τωρινών δεδομένων ένα ενδεχόμενο deal ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και την Έλτσε μπορεί να κλείσει για ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, με τον Ολυμπιακό να πιέζει για την περίπτωσή του.

Η περίπτωση του Ράφα Μιρ

Ψηλά στη λίστα του Αντόνιο Κορδόν βρίσκεται και το όνομα του Ράφα Μιρ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος αρέσει πολύ στον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, και η περίπτωσή του απασχολεί από τις αρχές της μεταγραφικής περιόδου.

Ο 26χρονος Ισπανός στράικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σεβίλλη έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του.

Τα ισπανικά ΜΜΕ τον εμφανίζουν κοντά στην Βαλένθια, η οποία για την ώρα διστάζει να δώσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο που θέλει ο παίκτης. Ωστόσο η υπόθεσή του μπορεί να προχωρήσει μέσα σ' αυτήν ή την επόμενη εβδομάδα, όπως εκτιμούν στην ιβηρική.

Περιμένει και τον Ορτέγκα

Ο Ολυμπιακός περιμένει στην Ελλάδα και τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Πληροφορίες από την Αργεντινή κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία ανάσα στην πειραϊκή ΠΑΕ και την Βελέζ Σάρσφιλντ στα 4.500.000 ευρώ για το 90% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ο 24χρονος αριστερός μπακ αναμένεται να έρθει στη χώρα μας τα επόμενα εικοσιτετράωρα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τεστ και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας πενταετούς διάρκειας (2028).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ