ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η βολιδοσκόπηση για Μπογέ και οι καραμπόλες με τους Ράφα Μιρ, Μπορέ και τους άλλους υποψήφιους φορ

Elche's Lucas Boye in action during the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Elche's Lucas Boye in action during the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Jose Breton) AP

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση σέντερ φορ και έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ. Οι άλλοι υποψήφιοι κεντρικοί επιθετικοί.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το μεταγραφικό σαφάρι και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση σέντερ φορ και εξτρέμ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες προσθήκες όπως, μεταξύ άλλων, κεντρικού χαφ σε περίπτωση πώλησης του Μαντί Καμαρά.

Σχετικά, με τη μεταγραφή κεντρικού επιθετικού, σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ. Ο 27χρονος Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2024 και στην Ιβηρική χερσόνησο εκτιμούν ότι μπορεί να παραχωρηθεί με ένα ποσό γύρω στα 5.000.000 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή αξία του Μπογέ ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 10.000.000 ευρώ, αλλά μπαίνοντας ο παίκτης στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, η Έλτσε κινδυνεύει να τον χάσει ως ελεύθερο σε λίγους μήνες.

Η ισπανική ομάδα απέκτησε τον Αργεντινό επιθετικό από την Τορίνο αντί 3.000.000 ευρώ πριν από δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε για μία σεζόν ως δανεικός στην ΑΕΚ (2018-19) και έχει παίξει επίσης στις Νιούελς, Ρίβερ Πλέιτ, Θέλτα και Ρέντινγκ.

Ο Μπογέ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, βρίσκεται στο στόχαστρο της Σεβίλλης και της Βαλένθια, ενώ υπάρχουν πολλές αναφορές για πιθανές καραμπόλες που μπορεί να προκύψουν το επόμενο δεκαήμερο και για άλλους επιθετικούς που ενδιαφέρουν την πειραϊκή ομάδα.

Οι άλλοι επιθετικοί που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό

Ο Ράφα Μιρ, για παράδειγμα, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Ζέρζε Μέντες, έχει τεθεί στα υπόψη της Βαλένθια, που όμως για την ώρα διστάζει να δώσει τα δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο που θέλει ο παίκτης. Ο 26χρονος Ισπανός στράικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σεβίλλη έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι ανοιχτή στην παραχώρησή του και αν συμβεί αυτό θέλει να πάρει τον Μπογέ.

Επίσης, στην Γερμανία, στην Ισπανία και στην Αργεντινή αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ράφαελ Μπορέ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ο οποίος απασχόλησε πριν από μερικές εβδομάδες τον Ολυμπιακό.

Στη Γερμανία θεωρούν ότι ο 27χρονος Κολομβιανός θα αποχωρήσει, εφόσον προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις της Άιντραχτ με την Αταλάντα για τον συμπατριώτη του Λουίς Μουριέλ. Επιπλέον, κάνουν λόγο για πρόταση της Λοκομοτίβ Μόσχας για τον Μπορέ ύψους 10.000.000 ευρώ, αλλά ο παίκτης εμφανίζεται διστακτικός να πάει στη Ρωσία. Ταυτόχρονα, η Ρίβερ Πλέιτ τον θέλει πίσω στο Μπουένος Άιρες για αντικαταστάτη του Μπελτράν που πήρε μεταγραφή στη Φιορεντίνα.

Παράλληλα, στον Ολυμπιακό έχει προταθεί ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ. Ο 32χρονος Δανός επιθετικός, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στην Εσπανιόλ. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως βρίσκονται και με άλλους σέντερ φορ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ