ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μίτσελ θα αποφασίσει αν θα αποκτηθεί νέος στόπερ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Μίτσελ θα αποφασίσει αν θα αποκτηθεί νέος στόπερ
EUROKINISSI

Από την απόφαση του Μίτσελ εξαρτάται η μεταγραφή κεντρικού αμυντικού προκειμένου να πλαισιωθούν οι υπάρχοντες μετά τη μεταγραφή του Μανωλά. Τι ισχύει με τον Βέλγο Ντεναγέρ.

Αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική ευχέρεια του Μίτσελ είναι η μεταγραφή κεντρικού αμυντικού από τη δεξαμενή των ελεύθερων μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει συζητήσει εκτενώς με τη διοίκηση και έχει λάβει το ελεύθερο ν' αποφασίσει αν και εφόσον θα γίνει κίνηση μέσα στις επόμενες ημέρες για την ένταξη ενός φρέσκου ποδοσφαιριστή στα μετόπισθεν. Είναι κάτι που σκέφτεται και εξετάζει.

Προς το παρόν δεν έχει καταλήξει αν είναι αναγκαία η προσθήκη παίκτη τη δεδομένη πάντα στιγμή. Άλλωστε μεσολαβούν λίγες εβδομάδες έως τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και ακολούθως τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όταν και οι επιλογές θα είναι σαφώς περισσότερες.

Τι ισχύει με τον Ντεναγέρ και τους άλλους

Πάντως υπάρχουν επιλογές στην αγορά επιλογές που ταιριάζουν στο προφίλ των πρωταθλητών. Γι' αυτό και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν φτιάξει μια σχετική λίστα από τη διαθέσιμη δεξαμενή, προεξάρχοντος του Βέλγου Τζέισον Ντεναγέρ, την οποία ο Μίτσελ έχει υπ' όψιν και μελετά διεξοδικά.

Κυκλοφορεί πως για τον 27χρονο στόπερ που ανήκε στη Λιόν ενδιαφέρονται επίσης Φούλαμ και Γουλβς, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί αν θα πρόκειται για κίνηση που θέλουν να την κάνουν τώρα.

Φυσικά οι προθέσεις του Ντεναγέρ είναι μια δεύτερη παράμετρος που θα επηρεάσει σίγουρα μια ενδεχόμενη διαπραγμάτευση μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο διεθνής στόπερ είναι σε πολύ καλή ηλικία, παραμένει στην αποστολή των κόκκινων διαβόλων υπό τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, και ίσως δεν έχει ως προτεραιότητα το ελληνικό πρωτάθλημα με δεδομένο ότι δεν θα 'χει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Europa League.

Καταλαβαίνει κανείς πως το ζήτημα άλλης μιας μεταγραφής παραμένει ακόμη ανοικτό, αλλά και ταυτόχρονα ρευστό, διότι εξαρτάται από διαφορετικές προϋποθέσεις που θα πρέπει να συμπληρώσουν η μία την άλλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ