ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Νέα προσπάθεια για τον Αντρέ Όρτα

Ο Αντρέ Όρτα
Ο Αντρέ Όρτα ELIANO IMPERATO/CONTROLUCE VIA AFP

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τους Μουσράτι και Αντρέ Όρτα και ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες για να έρθει σε συμφωνία με την Μπράγκα.

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα βρίσκεται ο Ολυμπιακός, τόσο για τον δανεισμό του Μουσράτι με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι όσο και για την άμεση απόκτηση του Αντρέ Όρτα.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ επιθυμεί διακαώς να συνεργαστεί πάλι με τους δύο ποδοσφαιριστές κι ο αθλητικός διευθυντής της πειραϊκής ομάδας, Πέδρο Άλβες, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με τους Αρσεναλίστας.

Θετικοί Μουσράτι - Όρτα, οι απαιτήσεις της Μπράγκα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μουσράτι κι ο Όρτα είναι θετικοί στην προοπτική του Ολυμπιακού και πιέζουν από την πλευρά τους την Μπράγκα, ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.

Η πορτογαλική ομάδα φέρεται να θέλει να τοποθετηθεί υψηλή οψιόν αγοράς στον δανεισμό του πρώτου (πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ), ενώ για τον δεύτερο οι αρχικές της απαιτήσεις ήταν 6 εκατομμύρια, αλλά στην Ιβηρική εκτιμούν ότι οι δύο πλευρές μπορούν να τα βρουν με ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Στο ερώτημα, γιατί ο Καρβαλιάλ θέλει και τους δύο παίκτες στον Ολυμπιακό, η απάντηση είναι διότι ο Μουσράτι είναι κυρίως αμυντικός μέσος κι ο Όρτα επιθετικός χαφ.

Ο πρώτος αγωνίζεται περισσότερο στη θέση "6" κι ο δεύτερος ως "8άρι".

Στο στόχαστρο και της Φλαμένγκο

Σε ό,τι αφορά τον Μουσράτι, έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει τα τελευταία εικοσιτετράωρα κι η Φλαμένγκο.

Ο Ολυμπιακός όμως, προσπαθεί να έρθει άμεσα σε συμφωνία με την Μπράγκα, για έναν παίκτη η χρηματιστηριακή αξία του οποίου ανέρχεται αυτή τη στιγμή στα 16 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 27χρονος διεθνής με τη Λιβύη κεντρικός χαφ έχει 17 συμμετοχές, τέσσερα τέρματα και μία ασίστ στην περίοδο και αγωνίζεται τα τελευταία επτά χρόνια στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο Αντρέ Όρτα από την πλευρά του, έχει αγωνιστεί σε 25 αγώνες στη σεζόν, έχοντας δύο γκολ και δύο ασίστ.

Ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Μπενφίκα, ενώ χρήματα στο ενδεχόμενο πώλησής του δεν θα εισπράξει μόνο η Μπράγκα αλλά και η Λος Άντζελες Φούτμπολ Κλαμπ.

Γι' αυτό τον λόγο η Μπράγκα ζητάει 6 εκατομμύρια ευρώ.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για Τσικίνιο

Σχετικά με τον Τσικίνιο, όπως έχουμε αναφέρει, ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον παίκτη με την προοπτική να τον ενσωματώσει στο ρόστερ το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος, έχοντας συμφωνήσει μαζί του για τριετές συμβόλαιο, αλλά προσπαθεί να τον πάρει άμεσα από την Μπενφίκα.

Οι Λουζιτανοί ζητούν πάνω από 2 εκατομμύρια για να τον αφήσουν τώρα κι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΠΡΑΓΚΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ