ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κίνηση και για τον Εμποκού της Ρεμς

Ο Ναθαναέλ Εμπουκού
Ο Ναθαναέλ Εμπουκού @ 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Ρεμς για την απόκτηση του 20χρονου αριστεροπόδαρου εξτρέμ Ναθαναέλ Εμποκού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους Γάλλους μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαρκή διαπραγμάτευση και επικοινωνία με τη Ρεμς για την απόκτηση του 20χρονου αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού, Ναθαναέλ Εμποκού.

Οι Γάλλοι αξιώνουν επτά εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του εκπνέει την επόμενη σεζόν, αλλά οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν μια "φόρμουλα συμφωνίας" για να τον κάνουν δικό τους από αυτό το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί ότι ο Εμποκού ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρολεύκων. Την περσινή σεζόν ο Εμποκού έπαιξε συνολικά 31 παιχνίδια πρωταθλήματος τα 18 εκ των οποίων ως βασικός, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και μία ασίστ, ενώ τη σεζόν 2020/21 έπαιξε 28 φορές ως βασικός.

Παρόλο που πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή, έχει την ευχέρεια να παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα του Πέδρο Μαρτίνς, εφόσον φυσικά αποκτηθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ