ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η διπλή πρόταση των ερυθρόλευκων για τον Λάτο

Ο Λάτο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια
Ο Λάτο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια 2019 AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Η Βαλένθια εξακολουθεί να μπλοκάρει τη μεταγραφή του Λάτο στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Ολυμπιακός επιμένει για άμεση απάντηση. Οι δύο προτάσεις των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει δύο προτάσεις για την απόκτηση του Τόνι Λάτο. Η πρώτη είναι προς την Βαλένθια για να την παραχώρηση του παίκτη μέσα στον μήνα και η δεύτερη είναι προς τον Ισπανό αριστερό μπακ, ώστε να υπογράψει από τώρα με την προοπτική του καλοκαιριού που μένει ελεύθερος.

Σε ό,τι αφορά την πρώτη πρόταση, στις πρώτες επαφές που είχε ο Ολυμπιακός με τη Βαλένθια, η τελευταία φέρεται να ζήτησε το ποσό των 900.000 ευρώ. Αρκετά υψηλό ποσό για παίκτη που λήγει το συμβόλαιό του σε έξι μήνες. Αυτό συνέβη πριν από δύο – τρεις εβδομάδες.

Στη συνέχεια, κατόπιν εισήγησης του προπονητή Τζενάρο Γκατούζο, οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας καθυστέρησαν την υπόθεση του Λάτο, επισημαίνοντας ότι έχουν ως προτεραιότητα να αποκτήσουν πρώτα παίκτες στα χαφ και στην επίθεση καθώς αντιμετωπίζουν απουσίες λόγω τραυματισμών. Εξ ου και η χρησιμοποίηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή σε θέση δεξιού εξτρέμ στον αγώνα Σούπερ Καπ εναντίον την Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός επιμένει για άμεση απάντηση

Η Βαλένθια, λοιπόν, εξακολουθεί να μπλοκάρει την μεταγραφή του Λάτο στον Ολυμπιακό, καθώς δεν έχει ενισχυθεί ακόμη στις θέσεις που θέλει, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι επιμένουν για άμεση απάντηση, κατόπιν επιθυμίας του Μίτσελ ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. Ταυτόχρονα, η πειραϊκή ομάδα προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο 4,5 ετών με υψηλές ετήσιες αποδοχές.

Σχετικά, με την δεύτερη πρόταση, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει συγκεκριμένη προσφορά στον Λάτο για συμβόλαιο τεσσάρων ετών, δηλαδή με ισχύ από το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος προκειμένου να ενσωματωθεί τον Ιούλιο στους ερυθρόλευκους.

Η πειραϊκή ομάδα έβαλε αυτή την εναλλακτική στο τραπέζι, τόσο γιατί θέλει τον ποδοσφαιριστή και του το δείχνει με κάθε τρόπο όσο και για να προλάβει άλλους "μνηστήρες", καθώς ενδιαφέρον για τον Λάτο ενόψει καλοκαιριού έχουν εκδηλώσει ήδη η Μπέτις, η Χετάφε, η Οσασούνα και η Μαγιόρκα.

Θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με Σουάσο

Όλα αυτά την ώρα, που η Μπεσίκτας και η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με αναφορές στη Χιλή και στην Τουρκία, φέρονται να έκαναν νέες βελτιωμένες προτάσεις τις τελευταίες ώρες στον Γκαμπριέλ Σουάσο προσπαθώντας να τον πείσουν να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του επιμένει σε αυτά που έχουν συζητηθεί τις τελευταίες ημέρες με τον ποδοσφαιριστή και τα προσεχή εικοσιτετράωρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ