ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επίσημα ερυθρόλευκος ο Αμπουμπακάρ Καμαρά μέχρι το 2025

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά κατά την υπογραφή του στον Ολυμπιακό
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά κατά την υπογραφή του στον Ολυμπιακό INTIME

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με τη βούλα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Μαυριτανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με τους ερυθρολεύκους μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Άρη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο 27χρονος Μαυριτανός επιθετικός έφτασε στην Αθήνα τη Δευτέρα (27/06) και σήμερα ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά προκειμένου να γίνει και με τη βούλα παίκτης των ερυθρολεύκων.

Πριν από τον Άρη, ο Καμαρά αγωνιζόταν μεταξύ άλλων σε Φούλαμ, Ντιζόν, Μαλάτιασπορ, Αμιάν, Κόρτραϊκ. Την περσινή σεζόν ο Καμαρά αγωνίστηκε σε 35 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 10 γκολ και τέσσερις ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Μαυριτανός επιθετικός, γεννημένος στις 7 Μαρτίου 1995, στο Gonesse της Γαλλίας, υπέγραψε για τρία χρόνια με τους «ερυθρόλευκους».

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη, με τον οποίο έκανε 35 συμμετοχές, σημείωσε δέκα γκολ και μέτρησε τέσσερις ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Monaco, με την οποία έκανε ντεμπούτο στη Ligue 1 τη σεζόν 2014-2015.

Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στη βελγική K.V. Kortrijk και έξι μήνες αργότερα επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της Amiens, την οποία βοήθησε να ανέβει στη Ligue 1 με 29 συμμετοχές, 11 γκολ και 2 ασίστ.

Το 2017 πήγε στη Fulham, με την οποία έκανε συνολικά 94 συμμετοχές (οι 24 στην Premier League), ενώ πέτυχε 17 γκολ και 6 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2019 δόθηκε δανεικός στη Yeni Malatyaspor και τον Φεβρουάριο του 2021 στη Dijon.

Είναι 13 φορές διεθνής με την εθνική Μαυριτανίας και έχει σημειώσει πέντε γκολ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ