ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επιμένουν οι Γάλλοι για Σο, μπορεί να κλείσει στα 3 εκατ. γράφει η Equipe

Ο Σαϊντού Σο διώχνει την μπάλα στο Λιλ - Σεντ Ετιέν
Ο Σαϊντού Σο διώχνει την μπάλα στο Λιλ - Σεντ Ετιέν 2021 AP PHOTO/MICHEL SPRINGLER

Οι Γάλλοι επιμένουν πως ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του τον Σαϊντού Σο από την Σεντ Ετιέν, με την Equipe να τονίζει πως η μεταγραφή μπορεί να κλείσει για τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό συνεχίζονται. Το Foot224 ανέφερε πως οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον 20χρονο στόπερ Σαϊντού Σο (1.85), που αγωνίζεται στη Σεντ Ετιέν.

Το Σάββατο (20/8) μετά την ήττα των στεφανουά από την Χάβρη με 6-0, η Equipe επανέφερε το θέμα. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως μπορεί το παραπάνω ματς να ήταν το τελευταίο για τον Σο.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θέλει να αξιοποιήσει την κατάσταση και να τον κάνει δικό του. Μάλιστα, η Equipe γράφει πως το deal θα μπορούσε να κλείσει για τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο 20χρονος αμυντικός κατάγεται από τη Γουινέα, έχει ύψος 1.85, ανήκει στη Σεντ Ετιέν με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025 και τη σεζόν 2021-22 μέτρησε 13 συμμετοχές στη Ligue 1 (2 γκολ, 1 ασίστ) - άλλη μία στο Coupe de France.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ