ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επαφές για Σανγκ Χο Να, προς την έξοδο ο Ουί Τζο, δυσκολίες για Γκουέ Σουνγκ Τσο

Ο Σανγκ Χο Να
Ο Σανγκ Χο Να 2022 JULIO CORTEZ/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τον Νοτιοκορεάτη μεσοεπιθετικό, Σανγκ Χο Να, ενώ η περίπτωση του Γκουέ Σουνγκ Τσο παρουσιάζει δυσκολίες. Προς την έξοδο ο Ουί Τζο Χουάνγκ.

Τις προθέσεις του Σανγκ Χο Να, μέσω του ατζέντη του, βολιδοσκόπησε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες. Ο 26χρονος Νοτιοκορεάτης εξτρέμ ανήκει στη Σεούλ (έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023) και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του ερχόμενος στην Ευρώπη.

Ο Σανγκ Χο Να αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας στα παιχνίδια με την Ουρουγουάη και την Γκάνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (έχει συνολικά 26 συμμετοχές και δύο γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο) και τις προσεχείς ημέρες θα φανεί αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει αυτή την περίπτωση.

Υπενθυμίζεται, ότι στη Σεούλ αγωνιζόταν ο Ίν Μπομ Χουάνγκ πριν τον αποκτήσουν οι ερυθρόλευκοι και ο τελευταίος φέρεται να έχει πει τα καλύτερα για τον Να.

Η συζήτηση για τον Να έγινε στο περιθώριο των επαφών που έχει ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του Ουί Τζο Χουάνγκ, καθώς έχουν τον ίδιο εκπρόσωπο. Σχετικά με τον τελευταίο, υπάρχουν προτάσεις από την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και την Μινοσέτα Γιουνάιτεντ, είτε για τον δανεισμό του παίκτη είτε για κανονική μεταγραφή.

Οι δυσκολίες για Σουνγκ Τσο

Ο Ουί Τζο ανήκει στη Νότιγχαμ Φόρεστ και είναι δανεικός στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ και βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου. Αν συνυπολογίσει κανείς και την παραχώρηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη ως δανεικό με οψιόν αγοράς, αντιλαμβάνεται το λόγο που η πειραϊκή ομάδα έχει στα υπόψη το ενδεχόμενο απόκτησης σέντερ φορ.

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναφέρει την περίπτωση του Γκουε Σουνγκ Τσο, ο οποίος αγωνίζεται στην Γκεονμπούκ, αν και δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση. Ήδη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Νότια Κορέα, στη Σκωτία και στις ΗΠΑ, επίσημη πρόταση για την απόκτησή του έχουν καταθέσει τέσσερις ομάδες.

Η Σέλτικ και η Ρέιντζερς εμφανίζονται να έχουν προσφέρει από 3,1 εκατ. ευρώ, η Μάιντς 3 εκατομμύρια και η Μινεσότα Γιουνάιτεντ 5 εκατ. δολάρια (4,7 εκατ. ευρώ). Ο Ολυμπιακός έχει κι άλλους σέντερ φορ στα υπόψη και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ