ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στα ραντάρ οι Σανγκ Χο Να και Γκε Σουνγκ Τσο, ενδιαφέρον από το MLS για τον Ουί Τζο

Ο Σανγκ Χο Να
Ο Σανγκ Χο Να © 2022 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των Νοτιοκορεατών, Σανγκ Χο Να και Γκε Σουνγκ Τσο, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον από το MLS για τον Ουί Τζο.

Η μεταγραφή του Ίνμπομ Χουάνγκ αποδείχθηκε λίρα εκατό για τον Ολυμπιακό, καθώς χτύπησε φλέβα χρυσού. Ο Νοτιοκορεάτης κεντρικός μεσοεπιθετικός έχει μπει στις καρδιές των ερυθρόλευκων οπαδών, αλλά και των ανθρώπων της πειραϊκής ομάδας, οι οποίοι είναι κάπου λογικό να παρακολουθούν και άλλους συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές.

Προ ημερών είχαμε κάνει αναφορά στον Γκε Σουνγκ Τσο, τον 25χρονο σέντερ φορ της Γέονμπουκ, ο οποίος εξελίχθηκε σε βασική επιλογή του Πάολο Μπέντο στην εθνική ομάδα της Νότιας Κορέας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, πετυχαίνοντας δύο γκολ στον αγώνα εναντίον της Γκάνα. Ο Τσο απασχολεί έντονα την Σέλτικ, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει ο Ολυμπιακός, η Ρεν, η Μάιντς, η Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε.

Στο ραντάρ του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ένας ακόμη διεθνής Νοτιοκορεάτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος επίσης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, ο Σανγκ Χο Να. Ο 26χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στη Σεούλ, ομάδα στην οποία έπαιξε ο Ίνμπομ Χουάνγκ πριν πάρει μεταγραφή στους ερυθρόλευκους.

Ο Να έχει συμβόλαιο με τη Σεούλ έως τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ πριν από τρία χρόνια είχε πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Ιαπωνίας και συγκεκριμένα την Τόκιο. Έχει 26 συμμετοχές και δύο τέρματα με την εθνική ομάδα της χώρας του και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ αγωνίστηκε στα παιχνίδια εναντίον της Γκάνα και της Ουρουγουάης.

Από εκεί και πέρα, ο Ουί Τζο Χουάνγκ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων των ΗΠΑ και ίσως αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και η Νότιγχαμ Φόρεστ τον παραχωρήσει δανεικό, όπως συνέβη στην περίπτωση του Μπόουλερ. Ο Ουί Τζο έχει να αγωνιστεί από το ματς των ερυθρόλευκων κόντρα στη Ναντ, στις 3 Νοεμβρίου, καθώς δεν βρίσκεται στις άμεσες επιλογές του Μίτσελ.

Να θυμίσουμε, ότι ο 30χρονος διεθνής σέντερ φορ δεν μπορεί να αγωνιστεί σε τρίτη ευρωπαϊκή ομάδα μέσα στην περίοδο, καθώς έχει παίξει ήδη με την Μπορντό και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, μπορεί να αγωνιστεί στο MLS ή στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ