ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο κάδρο των ερυθρολεύκων ο Τσο Γκε-Σουνγκ, οι άλλοι μνηστήρες για τον 25χρονο επιθετικό

Ο Τσο Γκε-Σουνγκ στη διάρκεια του αγώνα Νότια Κορέα - Γκάνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ | 28 Νοεμβρίου 2022
Ο Τσο Γκε-Σουνγκ στη διάρκεια του αγώνα Νότια Κορέα - Γκάνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ | 28 Νοεμβρίου 2022 © 2022 AP PHOTO/LEE JIN-MAN

Ο Ολυμπιακός έχει στο στόχαστρό του τον 25χρονο επιθετικό Τσο Γκε-Σουνγκ από τη Νότια Κορέα, ο οποίος ανέβασε τις μετοχές του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Οι άλλες ομάδες που τον έχουν στα ραντάρ τους.

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόκτησης σέντερ φορ που θα πλαισιώσει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και τον Σεντρίκ Μπακαμπού από τη στιγμή που δεν χρησιμοποιούνται από τον Μίτσελ, ο Ουί Τζο Χουάνγκ και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά ο οποίος βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στον Άρη.

Μεταξύ εκείνων που είναι στο κάδρο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Τσο Γκε-Σουνγκ. Ο διεθνής Νοτιοκορεάτης κεντρικός επιθετικός αγωνίζεται στην πατρίδα του, στην Γέονμπουκ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής (έχει ύψος 1.89μ.) ανέβασε κατακόρυφα τις "μετοχές" του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, όπου εξελίχθηκε σε βασικό αφήνοντας στον πάγκο τον Χουάνγκ Ουί-Τζο του παίζει στον Ολυμπιακό ως δανεικός από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Τσο Γκε-Σουνγκ, ο οποίος σε τρεις εβδομάδες θα κλείσει τα 25, πέτυχε δύο τέρματα στον αγώνα εναντίον της Γκάνα και ήταν βασικός επίσης στα παιχνίδια απέναντι στην Πορτογαλία και στην Βραζιλία. Έχει 20 συμμετοχές με την Νότια Κορέα, με συγκομιδή έξι τέρματα και δύο ασίστ και θέλει πια να κάνει το επόμενο βήμα, επιθυμώντας την μεταγραφή του σε ευρωπαϊκό σύλλογο.¨

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσο βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού, ενώ οι εκπρόσωποι του μιλώντας τις τελευταίες ώρες σε ΜΜΕ στη Νότια Κορέα παραδέχτηκαν ότι έχουν δεχτεί κρούση από την Σέλτικ, ενώ διέψευσαν πως υπάρχουν προσφορές από την Γαλατασαράι και την Φενέρμπαχτσε. Επισήμαναν δε, ότι τις προσεχείς ημέρες αναμένουν και άλλες επίσημες προτάσεις. Κατά τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τσο έχουν δείξει επίσης, η Βαλένθια, η Ντόρτμουντ, η Ρεν και η Άλκμααρ.

Η πειραϊκή ομάδα έχει και άλλους επιθετικούς στα υπόψη και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Όπως αναφέραμε παραπάνω, ο Μίτσελ βασίζεται στον Αραμπί και στον Μπακαμπού, αλλά θέλει κι άλλη αξιόπιστη λύση στην γραμμή κρούσης. Ο Αραμπί έχει δύο τέρματα και τρεις ασίστ σε 14 αγώνες στο πρωτάθλημα και σαφώς είναι πιο κάτω από τα στάνταρ του την προηγούμενη τριετία του στον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός επιθετικός, ο οποίος σε ένα μήνα θα κλείσει τα 36, έχει συνολικά πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε 24 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Θα πει κάποιος, ότι κάπου είναι λογικό, αφού αρχικά στη σεζόν χρησιμοποιήθηκε ως βασικός ο Τικίνιο και στη συνέχεια ο Μπακαμπού.

Ο γεννημένος στη Γαλλία, αλλά διεθνής με το Κονγκό, έχει πέντε τέρματα και μία ασίστ σε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Ο Μπακαμπού ξεκίνησε δυναμικά στην πειραϊκή ομάδα με τρία τέρματα σε μία εβδομάδα απέναντι στον Ατρόμητο και στον ΟΦΗ, αλλά από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι σήμερα πέτυχε μόλις δύο γκολ, στα εντός έδρας ματς με τη Λαμία και τον Αστέρα Τρίπολης. Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν πολλά περισσότερα από τον 31χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, απασχολεί την Νις, την Μονπελιέ και την Οσέρ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στην κορυφή της επίθεσης, οι άνθρωποί του έχουν ξεχωρίσει ορισμένους ποδοσφαιριστές από διεθνή αγορά και το προσεχές διάστημα αναμένονται εξελίξεις.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ