ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ενδιαφέρον για τον Μπουτούτσι της Κόνιασπορ

Ο Μπούτουτσι πανηγυρίζει γκολ με την εθνική του Κοσόβου
Ο Μπούτουτσι πανηγυρίζει γκολ με την εθνική του Κοσόβου 2022AP PHOTO/VISAR KRYEZIU

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου εξτρέμ, Ζούμερ Μπουτούτσι, ο οποίος αγωνίζεται στην Κόνιασπορ. Οι Ιταλοί εμπλέκουν και τον Μπονατσόλι, τον οποίο έχει στο στόχαστρό του και ο ΠΑΟΚ, αλλά στο λιμάνι διαψεύδουν ότι ασχολούνται.

Έντονη κινητικότητα υπάρχει την τελευταία μέρα των μεταγραφών στον Ολυμπιακό, τόσο σε επίπεδο μεταγραφών, όσο και σε επίπεδο αποχωρήσεων. Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει με την Κόνιασπορ για τον δανεισμό του Μπουχαλάκη, ένα deal που μπορεί να ανοίξει κι άλλες πόρτες.

Σμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, στο πλαίσιο των συζητήσεων ο Ολυμπιακός έδειξε ενδιαφέρον και για τον Ζούμερ Μπουτούτσι. Ο 26χρονος Κοσοβάρος αγωνίζεται στις πτέρυγες της επίθεσης και είναι από τα πιο σημαντικά assets της τουρκικής ομάδας.

Μάλιστα, είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Φέτος έχει 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Σάντνες Ουλφ, Ζάλτσμπουργκ και Βίκινγκ.

Ιταλικά σενάρια για Μπονατσόλι και διάψευση

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τα έχουν βρει με τη Σαλερνιτάνα αλλά ο Μπονατσόλι, που αποτελεί το μοναδικό στόχο τους, είναι επιφυλακτικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το sportitalia.com, εκτός από τον Δικέφαλο στο κατόπι του Φεντερίκο Μπονατσόλι βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, χωρίς να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως, οι ερυθρόλευκοι διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι είναι στο στόχαστρό τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ