ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Συμφωνία με την Κόνιασπορ για δανεισμό Μπουχαλάκη, ο Βατσλίκ οδεύει προς τη Χάντερσφιλντ

Ο Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό
Ο Μπουχαλάκης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Κόνιασπορ, καθώς υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την τουρκική ομάδα για τον δανεισμό του. Ο Βατσλίκ παράλληλα οδεύει προς τη Χάντερσφιλντ.

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών αναμένεται καυτή για τον Ολυμπιακό σε επίπεδο αποχωρήσεων. Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν σε συμφωνία με την Κόνιασπορ για την παραχώρηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη με τη μορφή δανεισμού.

Ο Κρητικός μέσος αναμένεται να βρεθεί στην Τουρκία τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, μιας και οι μεταγραφές στη γειτονική χώρα κλείνουν στις 8 Φεβρουαρίου. Το deal δεν περιλαμβάνει οψιόν αγοράς.

Παράλληλα, στην Αγγλία φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόμας Βατσλίκ. Ο 33χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού οδεύει προς τη Χάντερσφιλντ, η οποία αγωνίζεται στην Championship. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να κλείσει και αυτή η υπόθεση.

Οι άλλες υποθέσεις

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν και άλλες ανοιχτές υποθέσεις. Συγκεκριμένα, ο Άβιλα πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στη Λουντογκόρετς και απομένει η ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή ο Ουί-Τζο Χουάνγκ είναι κοντά στη Σικάγο Φάιρ του MLS. Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μίτσελ και έτσι το πιθανότερο είναι να κοπεί ο δανεισμός του από τη Νότιγχαμ και να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Επιπλέον, σύμφωνα με αρκετά ΜΜΕ από το Ισραήλ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την παραχώρηση του Αγκιμπού Καμαρά, ενώ η Χαλ έχει κάνει μπάσιμο για τον Ντε Λα Φουέντε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ