ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ενδιαφέρεται για τον Ρατάο της Τουλούζ, σύμφωνα με τους Γάλλους

Rafael Ratao, of Brazil's Ponte Preta, front, fights for a ball with Marlon Piedrahita of Colombia's Deportivo Pasto during a Copa Sudamericana soccer match in Campinas, Brazil, Wednesday, Sept. 25, 2013. (AP Photo/Andre Penner)
Rafael Ratao, of Brazil's Ponte Preta, front, fights for a ball with Marlon Piedrahita of Colombia's Deportivo Pasto during a Copa Sudamericana soccer match in Campinas, Brazil, Wednesday, Sept. 25, 2013. (AP Photo/Andre Penner) AP

Σύμφωνα με την γαλλική σελίδα "Les Violets", ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 27χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ, Ράφαελ Ρατάο, του οποίου το συμβόλαιο με την Τουλούζ λήγει το 2024.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Αντόνιο Κορδόν να εξετάζει όλες τις επιλογές. Αυτό δεν σημαίνει πως το όνομα των ερυθρόλευκων δεν εμπλέκεται και σε μεταγραφικά σενάρια.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Les Violets" που ασχολείται αποκλειστικά με τα θέματα της γαλλικής ομάδας, οι Πειραιώτες παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Ράφαελ Ρατάο. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ αγωνίζεται στην Τουλούζ και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Για εκείνον έχει εκφράσει επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της και η Αλ Ουάχντα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 33 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετρώντας έξι γκολ και τρεις ασίστ.

Η Τουλούζ αγόρασε τον Ράφαελ Ρατάο το καλοκαίρι του 2021 από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Προηγουμένως ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε αγωνιστεί στην ουκρανική Ζόρια (2018-19), στην κορεατική Τσούνγκτζου (2016), στην ιαπωνική Νιγκάτα (2015) και σε πολλές ομάδες της πατρίδας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ