ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έκλεισε ο ντε λα Φουέντε γράφουν σε Τουρκία και Γαλλία

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έκλεισε ο ντε λα Φουέντε γράφουν σε Τουρκία και Γαλλία
AP

Στην Αθήνα αναμένεται πλέον ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε προκειμένου να ολοκληρώσει την ένταξή του στον Ολυμπιακό. Για δανεισμό ενός έτους κάνουν λόγο στη Γαλλία, πληροφορίες που επιβεβαιώνονται και από την Τουρκία.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η μετακίνηση του Κόνραντ ντε λα Φουέντε από τη Μαρσέιγ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα γράφονται ταυτόχρονα σε Γαλλία και Τουρκία.

Με βάση τα ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκαν στις δύο χώρες, οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν εν τέλει τον 21χρονο Αμερικάνο εξτρέμ με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική ομάδα, με την οποία υπήρχε από ημέρες μια πρώτη συμφωνία.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου έγραψε επ' αυτού μάλιστα πως οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν τον νεαρό διεθνή ποδοσφαιριστή στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Την ίδια στιγμή ανάλογες πληροφορίες μεταδίδονται από γαλλικά μέσα. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του RMC που κάνει λόγο για τελειωμένη δουλειά, από τη στιγμή που ο Ντε λα Φουέντε δεν υπολογίζεται από Ιγκόρ Τούντορ.

Ο Ντε Λα Φουέντε είναι δεξιοπόδαρος, αλλά παίζει κυρίως στη θέση του αριστερού εξτρέμ και αυτό που αρέσει στον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι πως διαθέτει ταχύτητα, καλή τεχνική κατάρτιση, ντρίμπλα, ασίστ, είναι καλός στο 1vs1 και βγάζει ενέργεια, σπιρτάδα και ένταση στο παιχνίδι του. Αν και είναι μόλις 21 ετών έχει συνολικά 67 συμμετοχές, 13 γκολ και 10 ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ