ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τον Μπογέ και η ανάγκη για ακόμη έναν εξτρέμ

Real Madrid's Eder Militao, left, challenges Elche's Lucas Boye during the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Alberto Saiz)
Real Madrid's Eder Militao, left, challenges Elche's Lucas Boye during the Spanish La Liga soccer match between Elche and Real Madrid at the Martinez Valero Stadium in Elche, Spain, Wednesday, Oct. 19, 2022. (AP Photo/Alberto Saiz) © 2022 ALBERTO SAIZ/ AP IMAGES

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ στο ρόστερ του Ολυμπιακού προσπαθεί να βάλει ο Αντόνιο Κορδόν, τα οποία όμως είναι άκρως σημαντικά για την καλή λειτουργία αγωνιστικά της πειραϊκής ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τον Μπογέ και η ανάγκη για ακόμη έναν εξτρέμ.

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ στο ρόστερ του Ολυμπιακού προσπαθεί να βάλει ο Αντόνιο Κορδόν, τα οποία όμως είναι άκρως σημαντικά για την καλή λειτουργία αγωνιστικά της πειραϊκής ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Και αυτά είναι η απόκτηση βασικών τόσο εξτρέμ και όσο και σέντερ φορ, αλλά και κεντρικού χαφ σε περίπτωση πώλησης του Μαντί Καμαρά.

Σχετικά, με την ενίσχυση στη θέση του σέντερ φορ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με την Έλτσε για τον Λούκας Μπογέ. Όπως αναφέραμε όμως από χθες (20/8), όλα θα εξαρτηθούν από τις καραμπόλες που θα προκύψουν στην ισπανική αγορά. Για παράδειγμα, ο Ράφα Μιρ, που επίσης βρέθηκε στο κάδρο των ερυθρόλευκων, είναι μία ανάσα από την μετακίνησή του στη Βαλένθια. Και αν ο Ισπανός ποδοσφαιριστής φύγει από τη Σεβίλλη, η τελευταία θέλει να τον αντικαταστήσει με τον Μπογέ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με δύο ακόμη σέντερ φορ και σε κάθε περίπτωση είναι εμφανές ότι χρειάζεται βασικό κεντρικό επιθετικό, όπως και δεύτερο εξτρέμ μετά την προσθήκη του Μπρίνιτς.

Σε ό,τι αφορά, τις θέσεις των εξτρέμ, αποκτήθηκε ο Ιβάν Μπρίνιτς από την Μάριμπορ ο οποίος ξεκίνησε προπονήσεις στο Ρέντη και είναι πλέον στη διάθεση του Μαρτίνεθ και υπάρχουν προχωρημένες επαφές για την μεταγραφή κι άλλου πλάγιου επιθετικού.

Οι ερυθρόλευκοι βολιδοσκόπησαν πρόσφατα τις προθέσεις της Φαμαλικάο για τον Ιβάν Χάιμε και της Αϊνχτόφεν για τον Ανουάρ Ελ Γκάζι. Ο Ισπανός επιθετικός είναι μια εξαιρετική περίπτωση αλλά και ταυτόχρονα πολύ δύσκολη, καθώς τον θέλουν η Βαλένθια και η Πόρτο και υπάρχουν ήδη επαφές. Από την άλλη, ο Ολλανδός εξτρέμ -με καταγωγή από το Μαρόκο- έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες της Αγγλίας και της Τουρκίας, αλλά όλα παραμένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέθηκαν στα υπόψη της πειραϊκής ομάδας ο Ελαγίς Ταβσάν της Ναϊμέγκεν και ο Οθάμ Μπούσαϊμ της Ουτρέχτης, ο Φράνκο Τσέρβι της Θέλτα, ενώ σε ό,τι αφορά τον Οσάμα Ιντρίσι της Σεβίλλης φαίνεται να τον έχει σταντ μπάι η Φέγενορντ. Ο Μαροκινός δεν έχει κλείσει ακόμη στους Ολλανδούς, καθώς οι τελευταίοι βρίσκονται σε επαφές ταυτόχρονα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τον Λούκα Ιβάνουσετς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ