ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Από την Αυστρία στην Ισπανία ο Κορδόν για τα μεταγραφικά ζητήματα

Ο Αντόνιο Κορδόν στην παρουσίαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ
Ο Αντόνιο Κορδόν στην παρουσίαση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ INTIME

Ο Αντόνιο Κορδόν έφυγε από την Αυστρία, όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, προκειμένου να μεταβεί στην Ισπανία για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο Ολυμπιακός κλείνει την πρώτη του μεταγραφή και αυτός είναι ο Βιθέντε Ιμπόρα, ο 35χρονος αμυντικός μέσος, ο οποίος ανήκει στη Βιγιαρεάλ. Στην απογευματινή προπόνηση των ερυθρόλευκων απών ήταν ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, ο Αντόνιο Κορδόν.

Ο Ισπανός μετέβη από την Αυστρία στην πατρίδα του. Ο κύριος λόγος είναι για να κλείσει οριστικά την υπόθεση του Ιμπόρα, ώστε σύντομα να υπάρξει και η ανακοίνωση του deal. Ωστόσο, ενδέχεται η επίσκεψή του να αφορά και σ' ακόμη έναν ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, δεν αποκλείεται να μιλήσει και με τη Βαλένθια για την υπόθεση του 26χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Μάρκος Άντρε. Όπως έγραψε την Πέμπτη (6/7) το Relevo, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τη Βαλένθια για τον έμπειρο στράικερ.

Η υπόθεση του Μάρκος Άντρε

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει δώσει το "οκ" στον Αντόνιο Κορδόν εδώ και μέρες για να προχωρήσει τις επαφές για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τη σειρά του φέρεται να είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βαλένθια μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά η τελευταία συζητάει την πιθανότητα δανεισμού του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ή ακόμα και την πώλησή του.

Ορισμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού που περιλαμβάνει ετήσιο δανεισμό και οψιόν αγοράς 2.000.000, ενώ η Βαλένθια ζητάει 5.000.000 ευρώ. Άλλα υποστηρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 3.000.000 κι η ισπανική ομάδα πέφτει στα 4.000.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ