ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προχωρούν οι διαπραγματεύσεις για τον Μάρκος Αντρέ

Ο Μάρκος Αντρέ
Ο Μάρκος Αντρέ DAVID DAVID ALIAGA/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Βαλένθια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Μάρκος Αντρέ.

Ο Μάρκος Αντρέ είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τη θέση του σέντερ φορ στον Ολυμπιακό και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για την απόκτησή του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει δώσει το "οκ" στον Αντόνιο Κορδόν εδώ και μέρες για να προχωρήσει τις επαφές για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τη σειρά του φέρεται να είναι θετικός στην προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ο οποίος είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βαλένθια μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά η τελευταία συζητάει την πιθανότητα δανεισμού του με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ή ακόμα και την πώλησή του.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία για τα δεδομένα της διαπραγμάτευσης διίστανται για την ώρα. Ορισμένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού που περιλαμβάνει ετήσιο δανεισμό και οψιόν αγοράς 2.000.000, ενώ η Βαλένθια ζητάει 5.000.000 ευρώ.

Κι άλλα υποστηρίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν 3.000.000 κι η ισπανική ομάδα πέφτει στα 4.000.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει διαπραγμάτευση που είναι σε εξέλιξη και από τη μία ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον παίκτη και από την άλλη η Βαλένθια έχει βάλει πωλητήριο στον Βραζιλιάνο στράικερ.

Η ποδοσφαιρική πορεία του Αντρέ

Ο Μάρκος Αντρέ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μπραγκαντίνο και συνέχισε στην Αραγκουαϊανα και στην Γκουαρατινγκουέτα.

Ήρθε στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2015 όπου εντάχθηκε στην δεύτερη ομάδα της Θέλτα. Αγωνίστηκε επίσης στην Λογκρονιές, στην Μιράντες και στην Βαγιαδολίδ, η οποία τον πούλησε πριν από δύο χρόνια -το καλοκαίρι του 2021- στη Βαλένθια αντί 8.500.000 ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ φορ είχε την τελευταία σεζόν 17 συμμετοχές και ένα τέρμα παίζοντας κυρίως ως αλλαγή και πρόπερσι αγωνίστηκε σε 35 ματς έχοντας τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε τις δύο περιόδους του στη Βαλένθια, γι' αυτό και επιθυμεί την αλλαγή στέγης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ