ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Κόνραντ ντε λα Φουέντε

Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό
Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε κατά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Επισήμως, παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο 21χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός, Κόνραντ ντε λα Φουέντε, ο οποίος υπέγραψε με τους ερυθρόλευκους συμβόλαιο ως δανεικός με οψιόν αγοράς από τη Μαρσέιγ.

Στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε, ο οποίος αφού έφτασε στην Αθήνα τις τελευταίες ώρες και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους ερυθρόλευκους, ως δανεικός με οψιόν αγοράς ύψους 4.000.000 ευρώ από τη Μαρσέιγ.

Ο 21χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος θα τον συμπεριλάβει στη λίστα του για τις αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα προκριματικά του Europa League, καθώς θα είναι μια από τις αλλαγές που θα γίνουν στη νέα λίστα που θα δώσουν στην UEFA οι ερυθρόλευκοι την Τετάρτη (17/08).

Ο Ντε λα Φουέντε αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, της περίφημης Μασία. Αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, παρότι δεξιοπόδαρος, καθώς του αρέσει να συγκλίνει και να απειλεί από τον άξονα. Παράλληλα, είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, διαθέτοντας ιδιαίτερα αξιόλογη ντρίμπλα.

Παράλληλα, διαθέτει ταχύτητα, καλή τεχνική κατάρτιση, ντρίμπλα, ασίστ και βγάζει ενέργεια, σπιρτάδα και ένταση στο παιχνίδι του. Αν και είναι μόλις 21 ετών έχει συνολικά 67 συμμετοχές, 13 γκολ και 10 ασίστ.

Αποκτήθηκε το 2021 αντί 3.000.000 ευρώ από τους Μασσαλούς, με την οποία πραγματοποίησε την περσινή σεζόν 22 συμμετοχές, μοιράζοντας και τρεις ασίστ. Το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού εξτρέμ, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ. Γεννήθηκε στο Μαΐάμι, στις 16 Ιουλίου 2001, και σε ηλικία δέκα ετών βρέθηκε με την οικογένειά του στην Ισπανία. Έκανε την αρχή στην τοπική ομάδα Νταμ και το 2013 εντάχθηκε στη Μπαρτσελόνα.

Το 2018 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Μπαρτσελόνα Β’ και δύο χρόνια μετά έπαιξε στην πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος Αμερικανός ποδοσφαιριστής που πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο αγώνα των «μπλαουγκράνα». Αγωνίστηκε μαζί τους σε δύο αγώνες Champions League και σε έναν ακόμη στο Copa del Rey.

Το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στη Γαλλία και φόρεσε τη φανέλα της Μαρσέιγ, απ’ όπου αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Έχει εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα των ΗΠΑ (τρεις συμμετοχές), ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια με τη Μαρσέιγ, με απολογισμό τρεις ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ