ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέχρι τέλος της εβδομάδας κλείνει τον Ματέους Ρέις

Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux)
Bahia's Matheus Reis, right, tries to get to the ball from Estudiantes' Javier Toledo (20) during the second half of a Florida Cup soccer match, Sunday, Jan. 15, 2017, in Orlando, Fla. (AP Photo/John Raoux) AP

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας η υπόθεση του Ματέους Ρέις αναμένεται να κλείσει για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να ενισχύονται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Μετά την μεταγραφή του Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο Ολυμπιακός πρόκειται να ενισχυθεί στο άλλο άκρο της άμυνας του, με την περίπτωση του Ματέους Ρέις να ξεχωρίζει.

Οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες για την υπόθεση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Ρίο Άβε και μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρόκειται να κλέισει στους ερυθρόλευκους.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος παρότι ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα, ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα, όπως είχε αναφέρει το Sport24.grτις προηγούμενες ημέρες. O Ρέις είναι η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς που θα γεμίσει τα παπούτσια του Κώστα Τσιμίκα.

Η προσφορά του Ολυμπιακού για τον Ρέις έχει φτάσει στα 2 εκατομμύρια, σύμφωνα με τους Πορτογάλους στα 2,5, η ομάδα του όμως ζητάει τρία, ενώ ο ίδιος πιέζει να φύγει έναν χρόνο πριν μείνει ελεύθερος. Η Ρίο Άβε προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από την περίπτωσή του.

Αν έρθει κάποια πρόταση που μας ικανοποιεί, τότε θα λάβουμε τη σωστή απόφαση, σκεφτόμενοι το κλαμπ και τον ποδοσφαιριστή" είχε ο πρόεδρος της Ρίο Άβε για τον Ρέις στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την Πόρτο.

O Ματέους Ρέις ανήκει στην Ρίο Άβε από το 2018, όταν τον αγόρασε από την Σάο Πάουλο. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει πραγματοποιήσει 66 εμφανίσεις με ένα γκολ με την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ