ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με τις βαλίτσες στο χέρι ο Σα, εν αναμονή της άφιξης του Βάτσλικ

Ο Ζοζέ Σα
Ο Ζοζέ Σα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοσέ Σα βρίσκεται με τις βαλίτσες στο χέρι και περιμένει να αναχωρήσει για την Αγγλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γουλβς. Μέσα στην Κυριακή αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Τόμας Βάτσλικ.

Το ζήτημα της θέσης του τερματοφύλακα στον Ολυμπιακό πρέπει να θεωρείται λήξαν και μόνον το τυπικό σκέλος μένει να ολοκληρωθεί. Ο Ζοσέ Σα θα υπογράψει στη Γουλβς και απ' την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Premier League, ενώ αντικαταστάτης του στους ερυθρόλευκους θα είναι ο Τόμας Βάτσλικ, ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ, ο οποίος σημείωσε ένα πάρα πολύ καλό Euro.

Ο Ζοσέ Σα βρίσκεται με τις βαλίτσες στο χέρι και είναι έτοιμος να αναχωρήσει απ' την Ελλάδα με προορισμό το Γουλβερχάμπτον. Περιμένει το τηλεφώνημα προκειμένου να μεταβεί στην Αγγλία και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, για να αντικαταστήσει τον Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος κλείνει στη Ρόμα.

Το SPORT24 ήταν το πρώτο που σας ενημέρωσε απ' την Πέμπτη (8/7) ότι ο Σα έκλεισε στη Γουλβς, με την ανταλλαγή των συμβολαίων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την αγγλική ομάδα. Η ομάδα του Πειραιά απ' αυτήν την υπόθεση θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 9 εκατομμύρια ευρώ, ενώ διατηρεί και ποσοστό μεταπώλησης (10-15%).

Εν αναμονή της άφιξης του Βάτσλικ

Ενώ ο Σα περιμένει το τηλεφώνημα για να αναχωρήσει για την Αγγλία, ο Ολυμπιακός αναμένει τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Ο "εκλεκτός" του Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Τόμας Βάτσλικ, ο διεθνής τερματοφύλακας με την Τσεχία, ο οποίος μάλιστα έκανε και ένα πάρα πολύ καλό Euro με την ομάδα του να φτάνει μέχρι τους 8 του τουρνουά.

Ο 32χρονος γκολκίπερ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' τη Σεβίλλη, απάντησε θετικά σε βελτιωμένη πρόταση των ερυθρόλευκων και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων, αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Απ' τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει, τουλάχιστον για την ώρα, πότε θα βρίσκεται ακριβώς στην Ελλάδα ο Τόμας Βάτσλικ. Όμως ο πρώην τερματοφύλακας της Σεβίλλης αναμένεται στη χώρα μας μέσα στην Κυριακή (10/7), προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της διαδικασίας και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, με την ομάδα του Πειραιά να προχωράει σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφή μετά τους Τικίνιο και Κουντέ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ