ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Τικίνιο, Ονιεκούρου, Μπουχαλάκη η 11αδα με Αντβέρπ, εκτός Ελ Αραμπί, Μασούρας

Ο Τικίνιο
Ο Τικίνιο PHOTO CREDITS: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Αντβέρπ (9/12, 19:45, COSMOTE SPORT 3 και LIVE από το SPORT24) στο Βέλγιο. Τικίνιο, Ονιεκούρου και Μπουχαλάκης βασικοί.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αντβέρπ (9/12, 19:45, COSMOTE SPORT 3 και LIVE από το SPORT24) για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν με 4-3-3 με τον Μαντί Καμαρά να είναι στον άξονα μαζί με Μπουχαλάκη και Εμβιλά. Ο Τικίνιο είναι στην κορυφή με τον Αραμπί στον πάγκο, ενώ στα εξτρέμ θα αγωνιστούν Ρόνι Λόπες και Ονιεκούρου, με τον Μασούρα να μένει εκτός επίσης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ρόνι Λόπες, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Τικίνιο.

Στον πάγκο: Καραργύρης, Τζολάκης, Κούντε, Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Μπα, Μάρκοβιτς, Καρμπόβνικ, Σουρλής.

Η ενδεκάδα της Αντβέρπ: Μπουτέζ, Ντε Λετ, Αλμέιδα, Ντεσολέιλ, Μπένσον, Βερστρέτ, Γκέρκενς, Ντουομό, Έγκεσταϊν, Μπατάιγ, Μπαλικβίσα.

Στον πάγκο: Ντε Βόλφ, Ένχελς, Ναϊνγκολάν, Φίσερ, Γιουσούφ, Κουιρίνεν, Σαματά, Φρέι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ