ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Τικίνιο η ενδεκάδα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Τικίνιο πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα
Ο Τικίνιο πανηγυρίζει γκολ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/10, 20:30, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στους Ζωσιμάδες για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα του με σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Πορτογάλο προπονητή να επιλέγει τον Τικίνιο στην κορυφή. Στον πάγκο έμεινε ο Εμβιλά, ο οποίος προφυλάσσεται και ενόψει του αγώνα κόντρα στην Άιντραχτ. Δεν αποκλείεται να περάσει ως αλλαγή ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Τικίνιο.

Στον πάγκο είναι οι: Κρίστινσον, Εμβιλά, Κούντε, Λόπες, Ελ Αλαμπί, Ανδρούτσος, Βαλμπουενά, Παπαδόπουλος, Ροντρίγκες.

Η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Σάλιακας, Ντομίνγκεθ, Καραχάλιος, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι, Περέα, Μιλιντσεάνου.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Σούλης, Παντελάκης, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Λιάσος, Μπρένερ, Σιόντης, Τριάδης, Μορέιρα.

Παρακολουθήστε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό τη Game Night με τον Παντελή Βλαχόπουλο:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ