ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με τα τρία "δεκάρια" κόντρα στον Άρη για την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα

Ο Χάμες Ροντρίγκες
Ο Χάμες Ροντρίγκες EUROKINISSI SPORTS

Την ίδια επιτυχημένη συνταγή θα ακολουθήσει ο Μίτσελ στο ντέρμπι με τον Άρη, υπολογίζοντας για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού τα τρία "δεκάρια", Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ.

Τι κι αν ο βαθμός δυσκολίας των παιχνιδιών ανεβαίνει; Τι κι αν ακολουθούν κρίσιμοι αγώνες και αλλεπάλληλα ματς μέσα στις επόμενες 21 ημέρες σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας Novibet;

Ο Μίτσελ φέρεται αποφασισμένος να πορευτεί με την ίδια γνωστή και αποτελεσματική συνταγή στο ματς του Ολυμπιακού εναντίον του Άρη, δηλαδή με τα τρία "δεκάρια" Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ στην ενδεκάδα (15/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD, Live SPORT24).

Ο Ισπανός προπονητής σκοπεύει να μείνει πιστός σε αυτό το πλάνο, αφενός μεν γιατί ο Ολυμπιακός προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει την τέταρτη διαδοχική στην έδρα του, αφετέρου δε γιατί ο Φορτούνης και ο Μπιέλ που παίζουν στα πλάγια της επίθεσης είναι σε καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά από τον Μασούρα και τον Γκάρι Ροντρίγκες, όπως φάνηκε στον αγώνα ρεβάνς με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Άλλωστε, από τη στιγμή που Μίτσελ ξεκούρασε όλους τους βασικούς παίκτες μεσοβδόμαδα, δεν υπάρχει λόγος για σημαντικές αλλαγές ή κάτι εξεζητημένο.

Η πιθανή σύνθεση απέναντι στον Άρη

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, αναμένεται να παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρόντινεϊ δεξιά στην άμυνα, τον Ρέαμπτσιουκ αριστερά, τον Παπασταθόπουλο και τον Ντόι στα στόπερ, τον Εμβιλά και τον Χουάνγκ στα χαφ, τους Χάμες, Φορτούνη, Μπιέλ μπροστά τους και τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης.

Σε περίπτωση που ο Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από κάποιες ενοχλήσεις μετά τον αγώνα στον Βόλο, δεν είναι απόλυτα έτοιμος, υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις του Βρουσάι και του Ανδρούτσου.

Σε ό,τι αφορά τον Μαρσέλο, ο Μίτσελ τον χρησιμοποιεί πιο ψηλά στο γήπεδο, έτσι ώστε να παίζει περισσότερο ως χαφ παρά ως μπακ, γι' αυτό και προτίμησε τριάδα στην άμυνα στο Περιστέρι.

Βαρύ πρόγραμμα με έξι αγώνες σε τρεις εβδομάδες

Ο Ολυμπιακός θα δώσει έξι αγώνες μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και ο Ίβηρας κόουτς θα χρειαστεί να αξιοποιήσει όλο το ρόστερ, κάνοντας την κατάλληλη διαχείριση.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο Καραϊσκάκης την Κυριακή 15/1 για το πρωτάθλημα και την Τετάρτη 18/1 για το Κύπελλο, θα παίξουν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή 22/1 για το πρωτάθλημα, θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα ρεβάνς στο Κύπελλο με τον Άρη -λογικά, την Τετάρτη 25/1, διότι δεν έχει οριστεί-, θα υποδεχτούν τον ΟΦΗ στο Νέο Φάληρο την Κυριακή 29/1 για το πρωτάθλημα και θα μεταβούν στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 5/2.

Η πειραϊκή ομάδα έχει βαρύ πρόγραμμα, αλλά είναι μαθημένη σε αυτή τη διαδικασία και ο Μίτσελ και οι ποδοσφαιριστές σκέφτονται κάθε φορά μόνο το επόμενο παιχνίδι.

Και αυτό που προέχει τούτη την ώρα είναι ο Ολυμπιακός να κερδίσει τον πρώτο από τους τρεις αγώνες με τον Άρη, την Κυριακή 15/1, στο γεμάτο από ερυθρόλευκους οπαδούς γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης..

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ