ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με πρόβλημα αποχώρησαν από το ματς με τον Ιωνικό τέσσερις διεθνείς και ο Παπασταθόπουλος

Ο Κούντε αποχωρεί από το Ολυμπιακός - Ιωνικός τραυματίας
Ο Κούντε αποχωρεί από το Ολυμπιακός - Ιωνικός τραυματίας INTIME

Με πρόβλημα αποχώρησαν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Ιωνικό οι διεθνείς Κούντε, Ρέαμπτσιουκ, Ροντρίγκες, Μαντί Καμαρά, αλλά και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Ιωνικού για την 9η αγωνιστική της Super League Interwetten, ωστόσο είχε αρκετά προβλήματα τραυματισμών στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα είχαν πρόβλημα τέσσερις διεθνείς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Καμερουνέζος Πιέρ Κούντε αποχώρησε ως αλλαγή στο 41ο λεπτό με τον Μαντί Καμαρά να περνάει στη θέση του και ένα διάστρεμμα πρόκειται να τον κρατήσει μία εβδομάδα εκτός. Ο Γκάρι Ροντρίγκες επίσης είχε πρόβλημα, έπειτα από μαρκάρισμα του Βαλιεριάνου. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο και αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή.

Ο Μολδαβός Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αισθάνθηκε επίσης ενοχλήσεις (πρήστηκε ξανά το πόδι του), ενώ θυμίζουμε ότι είχε και πρόβλημα από την Πέμπτη από το παιχνίδι κόντρα στην Άιντραχτ. Τέλος, ενοχλήσεις στον ώμο είχε και μετά το τέλος του ματς ο Μαντί Καμαρά. Οι τέσσερις παραπάνω είναι αμφίβολοι πλέον για την εθνική τους ομάδα.

Επιπλέον, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος επίσης είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, όχι ανησυχητικές, και γι' αυτό τον λόγο έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να περνάει στη θέση του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ