ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Μασούρα η αποστολή κόντρα στη Λαμία

Ο Μασούρας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς
Ο Μασούρας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς INTIME

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε μαζί του 26 ποδοσφαιριστές για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία (19/09, 20:30 COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24), με τον Πορτογάλο τεχνικό να παίρνει μαζί του τον Γιώργο Μασούρα και τον Γιαν Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία (19/09, 20:30 COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24) εκτός έδρας και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης τους παίκτες που θα πάρει μαζί του.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού και για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ωστόσο μένει να φανεί αν θα τον συμπεριλάβει στη 18αδα, καθώς κόντρα στην Αντβέρπ ήταν στην αποστολή, αλλά δεν ήταν στον πάγκο. Στην αποστολή είναι και ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός αποστολής έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σισέ, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Κούντε, Α. Καμαρά, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά, Λόπες, Ονιεκουρού, Βρουσάι, Α. Μπα, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός LIVE στο SPORT24

Ο αγώνας για κύπελλο Ελλάδος στο Μπάσκετ μεταξύ Κολοσσού Ρόδου και Ολυμπιακού αποκλειστικά στο SPORT24! Παντελής Βλαχόπουλος και Παντελής Διαμαντόπουλος περιγράφουν τον 1ο επίσημο αγώνα της ομάδας του μπάσκετ του Ολυμπιακού σε εγχώριες διοργανώσεις έπειτα από 864 ημέρες!

Δείτε τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός LIVE

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ