ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Εκτός με Λαμία και Απόλλωνα ο Εμβιλά

Ο Γιαν Εμβιλά στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ
Ο Γιαν Εμβιλά στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ ΙΝΤΙΜΕ

Ένα μυϊκό πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο, που αποκόμισε στο ματς με την Αντβέρπ, δεν θα επιτρέψει στον Γιαν Εμβιλά να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα απέναντι σε Απόλλωνα και Λαμία. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μετά τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πολύτιμη νίκη στην πρεμιέρα του στο Europa League, αλλά έφυγε "πληγωμένος", καθώς εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως η αλλαγή του Γιαν Εμβιλά μπαίνοντας στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν αναγκαστική.

Ο Γάλλος χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και εξαιτίας αυτών -όπως τουλάχιστον προέκυψε την Παρασκευή- δεν πρόκειται να μπει στους διαδοχικούς αγώνες που ακολουθούν για τη Super League Interwetten, πρώτα με τη Λαμία την Κυριακή (19/09, 20:30 COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24) και κατόπιν με τον Απόλλωνα την ερχόμενη Τετάρτη (22/09, 18:15 LIVE SPORT 24) στο Φάληρο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Βέλγους ο Πέδρο Μαρτίνς ενημερώθηκε για την κατάσταση του Εμβιλά και γι' αυτό έσπευσε να τον αλλάξει, καθυστερώντας την είσοδο του Μάριο Βρουσάι. Εν τέλει το γεγονός πως στο μεσοδιάστημα ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από την Αντβέρπ έφερε τον Ματιέ Βαλμπουενά στο γήπεδο και τον Εμβιλά στον πάγκο.

Εφεξής η προσπάθεια του ιατρικού επιτελείου των ερυθρόλευκων θ' αφορά τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, την επόμενη Κυριακή 26/9, αλλά κυρίως το δεύτερο ματς στον ευρω-όμιλο με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε. Η επανεκτίμηση της κατάστασης του 31χρονου μέσου θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ο Εμβιλά έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να μπει στη μάχη με διάφορους μυϊκούς πόνους, αλλά τούτη τη φορά δεν πρόκειται να παρθεί οποιοδήποτε ρίσκο με την περίπτωσή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ