ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Μαρσέλο και Πασχαλάκη η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο

Ο Μαρσέλο κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Μαρσέλο κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστή την αποστολή του για το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Μέσα ο Μαρσέλο και ο Πασχαλάκης. Εκτός οι Χάμες Ροντρίγκες και Ουί Τζο Χουάνγκ μεταξύ άλλων.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (2/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24) για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το Σάββατο (1/10) με προπόνηση στον Ρέντη και ανακοίνωσαν αποστολή.

Για πρώτη φορά στη διάθεση του Μίτσελ συμπεριελήφθη ο Μαρσέλο, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού προπονητή. Το ίδιο ισχύει και για τον Πασχαλάκη, ο οποίος συμπληρώνει την τριάδα των Κρίστινσον και Τζολάκη, εφόσον ο Βατσλίκ τραυματίστηκε σοβαρά. Ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος είχε ενοχλήσεις δεν είναι στη διάθεση του τεχνικού του.

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ, ο οποίος αποκόμισε τραυματισμό στις διεθνείς του υποχρεώσεις, βρίσκεται εκτός ενώ στην αποστολή είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Εκτός είναι επίσης οι τραυματίες Μπα και Ρέτσος, με τον Σισέ και τον Παπασταθόπουλο να συνθέτουν κατά πάσα πιθανότητα το αμυντικό δίδυμο.

Στις επιλογές του Μίτσελ δεν βρίσκονται επίσης οι Μπόουλερ, Ντε Λα Φουέντε, Κούτρης, Φορτούνης, Κούντε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Βρσάλικο, Μαρσέλο, Παπασταθόπουλος, Άβιλα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Αγκιμπού, Βαλμπουενά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Μπακαμπού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ