ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με αρκετές αλλαγές και νέα άμυνα για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Με αρκετές αλλαγές και νέα άμυνα για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Παναιτωλικό
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες και υποδέχεται τον Παναιτωλικό (13/12, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην κούρσα του πρωταθλήματος και θέλει να γυρίσει και στις επιτυχίες. Οι ερυθρόλευκοι, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και την ήττα από την ΑΕΚ στην OPAP Arena, υποδέχεται τον Παναιτωλικό (13/12, 21:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε μία δύσκολη στιγμή και θέλουν να την ξεπεράσουν με ένα τρίποντο. Άλλωστε το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Υπάρχουν ακόμη πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου και το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των play offs είναι ο άμεσος στόχος.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως οι δύο πρώτες θέσεις οδηγούν στα προκριματικά του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι ισοβαθμούν με τον ΠΑΟΚ στους 43 πόντους, ενώ 2η είναι η ΑΕΚ με 47 και πρώτος ο Παναθηναϊκός με 51.

"Ήταν πραγματικά ένα άσχημο αποτέλεσμα, ωστόσο στον αθλητισμό πάντα σου δίνεται αμέσως μια ευκαιρία για να μπορέσεις να επανέλθεις. Έτσι τώρα επιστρέφουμε στο πρωτάθλημα, εκεί όπου η πορεία μας είναι ανοδική και αυτή την πορεία θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε" δήλωσε ο Μίτσελ το Σάββατο (11/2) στέλνοντας το μήνυμα.

Το πλάνο του Μίτσελ με αρκετές αλλαγές

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του την Κυριακή (12/2), και ανακοίνωσε την αποστολή του. Στη διάθεση του Ισπανού προπονητή βρίσκονται οι Χάμες Ροντρίγκες, Μπα, Κανός, ενώ εκτός τέθηκαν οι Ντόη, Μπιέλ, Βρουσάι, Μαρσέλο, Σισέ όπως και ο τιμωρημένος Ρέαμπτσουκ.

Ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια θέλοντας να φρεσκάρει την ομάδα του. Κάτω από τα δίχτυα επιστρέφει ο Πασχαλάκης, ενώ έπειτα από καιρό στο πρωτάθλημα σπάει το δίδυμο Παπασταθόπουλος - Ντόη, ώστε να δοθούν οι απαραίτητες ανάσες.

Ο Μπα επέστρεψε και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, με τον Ρέτσο στο πλευρό του. Από εκεί και πέρα, στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ραμόν και στην άλλη πλευρά ο Ροντινέι. Στον άξονα πρόκειται να αγωνιστούν μαζί Εμβιλά και Χουάνγκ, ενώ υπάρχουν ερωτηματικά στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Μένει να φανεί εάν είναι έτοιμος ο Χάμες Ροντρίγκες, μετά τον τραυματισμό του, ώστε να ξεκινήσει από την αρχή. Πάντως, το πιθανότερο είναι φανέλα βασικού να πάρει ο Κώστας Φορτούνης. Στις επιθετικές πτέρυγες ο Μίτσελ ενδέχεται να τοποθετήσει τους Μασούρα - Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Μπακαμπού.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ρέτσος, Ροντινέι, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βαλμπουενά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ