ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Ανιγκό στον πάγκο με τον ΠΑΟΚ, τέλος και επίσημα ο Μίτσελ

Ο Ζοζέ Ανιγκό στον πάγκο του Ολυμπιακού
Ο Ζοζέ Ανιγκό στον πάγκο του Ολυμπιακού INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Άρη και ο Ζοζέ Ανιγκό είναι εκείνος που θα αναλάβει να καθοδηγήσει από τους πάγκο τους Πειραιώτες στον πάγκο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της συνεργασίας του με τον Μίτσελ το απόγευμα της Δευτέρας (3/4), μετά την παραίτηση του Ισπανού τεχνικού. Ο Ζοζέ Ανιγκό θα καθίσει στον πάγκο στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ (05/04, 21:00, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα απο τον Σύλλογο. Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον.

Ο κ. Μίτσελ δήλωσε:

"Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της".

Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό".

Ποιος είναι ο Ζοζέ Ανιγκό

Ο 61χρονος (σ.σ. γεννημένος στις 15/4/1961) Γάλλος ήταν από τον περασμένο Σεπτέμβριο τεχνικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ενώ πλέον βγαίνει μπροστά για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Πειραιώτες από το πόστο του πρώτου προπονητή.

Έναν ρόλο που γνωρίζει άριστα, αν αναλογιστεί κανείς πως στο παρελθόν είχε βρεθεί στον πάγκο της Μαρσέιγ, μέσα από δύο διαφορετικές θητείες (2003-04 & 2013-14), ενώ έχει διατελέσει πρώτος προπονητής και στη χώρα μας τα προηγούμενα χρόνια, στους πάγκους του Λεβαδειακού τη σεζόν 2017-18 και του Πανιωνίου τη χρονιά 2018-19.

Σημειώνεται ότι ως προπονητής της Ολιμπίκ, ο Ανιγκό την είχε οδηγήσει το 2004 στον τελικό του Κυπέλλου UEFA και ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος σε ένα πρωτάθλημα, τρία Κύπελλα και πέντε παρουσίες στο Champions League και τέσσερις στο UEFA, ενώ τον Οκτώβριο του 2019 είχε αναλάβει επικεφαλής του σκάουτινγκ της Νότιγχαμ.

Σ' αυτήν την περίσταση ο Ζοζέ Ανιγκό πρόκειται να έχει δίπλα του τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, προπονητή της Κ19.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ