ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με 4-2-3-1 και Ονιεκούρου απέναντι στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ονιεκούρου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ
Ο Ονιεκούρου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ EUROKINISSI

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε. Σχηματισμό 4-2-3-1 επέλεξε ο Πορτογάλος προπονητής, με τον Ονιεκούρου στα εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (25/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τελικά την ομάδα του με 4-2-3-1, με τον Ονιεκούρου να είναι στα εξτρέμ και τον Αγκιμπού Καμαρά πίσω από την "αιχμή" του δόρατος στην οποία βρίσκεται ο Αραμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο: Καραργύρης, Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μπα, Μπάρκοβιτς, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Σουρλής.

Μη χάσετε την Game Night στις 23:30 για τις ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ