ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κοντά σε συμφωνία με την Καραγκιουμρούκ για Ενταό, γράφουν οι Τούρκοι

Ο Αλασάν Εντάο
Ο Αλασάν Εντάο ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Fanatik, ο Αλασάν Ενταό προβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Φατίχ Καραγκιουμρούκ για το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και ένας απ' τους στόχους είναι ο Αλασάν Ενταό. Σύμφωνα με την Fanatik, ο 24χρονος Σενεγαλέζος βρίσκεται πολύ κοντά στους ερυθρόλευκους με τον τίτλο του τουρκικού δημοσιεύματος να είναι: "Ο σταρ της Καραγκιουμρούκ Ενταό πηγαίνει στον Ολυμπιακό".

Η Fanatik υποστηρίζει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις και όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός και η Καραγκιουμρούκ θα φτάσουν σύντομα σε συμφωνία. Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι προσφέρουν στους Τούρκους το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στόχος είναι οι ερυθρόλευκοι να αποκτήσουν τουλάχιστον έναν επιπλέον ακραίο, αυτόν που θα καλύψει το κενό του Μπρούμα, στα προκριματικά του Champions League, ενώ θα ακολουθήσει ένας ακόμη μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουν διαμορφωθεί.

Ο Ενταό βρέθηκε στο στόχαστρο και άλλων ομάδων, όπως είναι η Φιορεντίνα, η Τραμπζονσπόρ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά όπως φαίνεται οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα μεγάλο προβάδισμα.

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ πραγματοποίησε φέτος 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 11 γκολ και μοιράζοντας εννέα ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ