ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται για τον Ενταό σύμφωνα με τους Ιταλούς

Ο Αλασάν Εντάο
Ο Αλασάν Εντάο ALAMY/VISUALHELLAS.GR

Όπως υποστηρίζουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η περίπτωση του Αλασάν Ενταό, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, απασχολεί και τη Φιορεντίνα. Το προβάδισμα, όμως παραμένει στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση ενός εκ των δύο εξτρέμ. Στόχος είναι οι ερυθρόλευκοι να αποκτήσουν τουλάχιστον έναν επιπλέον ακραίο, αυτόν που θα καλύψει το κενό του Μπρούμα, στα προκριματικά του Champions League, ενώ θα ακολουθήσει ένας ακόμη μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, ανάλογα με τις ανάγκες που θα έχουν διαμορφωθεί.

Στην κορυφή της λίστας της ομάδας του Πειραιά βρίσκεται το όνομα του Σενεγαλέζου Ενταό της τουρκικής Καραγκιουμρούκ. Ο Ενταό είναι θετικός σε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ωστόσο, τον τσεκάρουν και οι μεγάλοι του τουρκικού πρωταθλήματος.

Εκτός απ' τους Τούρκους, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ενταό βρίσκεται και στο στόχαστρο της Φιορεντίνα, ενώ στο "παιχνίδι" είναι και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πάντως, τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι το πάνω χέρι σε αυτή την υπόθεση μέχρι στιγμής το έχει ο Ολυμπιακός. Στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Αλασάν Ενταό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ