ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κάρμο και Περέιρα μαζί για το κέντρο της άμυνας

AEK's Nelson Oliveira vies for the ball with Braga's David Carmo, right, during the Europa League group G soccer match between Sporting Braga and AEK Athens at the Braga Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 22, 2020. (AP Photo/Luis Vieira)
AEK's Nelson Oliveira vies for the ball with Braga's David Carmo, right, during the Europa League group G soccer match between Sporting Braga and AEK Athens at the Braga Municipal stadium in Braga, Portugal, Thursday, Oct. 22, 2020. (AP Photo/Luis Vieira) AP PHOTO / LUIS VIEIRA

Ο Ολυμπιακός στοχεύει να πάρει πακέτο από την Πορτογαλία τον Νταβίντ Κάρμο και τον Γκαμπριέλ Περέιρα, για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Σε ανοιχτή επικοινωνία με Πόρτο και Ζιλ Βιθέντε ο Πέδρο Άλβες.

Η μεταγραφική ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας έχει εξελιχθεί σε προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, από την στιγμή που έκλεισαν κάποια βασικά κενά στην επίθεση με τον Φραν Ναβάρο και τον Ζέλσον Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Άλβες έχει εντείνει τις τελευταίες ημέρες τις επαφές με τους μεταγραφικούς στόχους, εστιάζοντας στην αγορά της Πορτογαλίας και δύο στόπερ που έχει ξεχωρίσει -σε απόλυτη συνεννόηση με τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Κάρμο και τον Γκαμπριέλ Περέιρα, δύο ονόματα που ούτως ή άλλως έχουν καταγραφεί στην ερυθρόλευκη καθημερινότητα τις τελευταίες ημέρες. Αυτό που αξίζει βέβαια να επισημάνουμε είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα επιλέξει κάποιον εκ των δύο, αλλά φορτσάρει για να ντύσει αμφοτέρους στα ερυθρόλευκα το συντομότερο δυνατό και να παρουσιαστεί γεμάτος στο κέντρο της άμυνας, από και πέρα.

Αριστεροπόδαρος ο ένας (Νταβίντ Κάρμο) και δεξιοπόδαρος ο άλλος (Γκάμπριελ Περέιρα) είναι τούτη την ώρα οι βασικοί στόχοι για την άμυνα, με τον Πέδρο Άλβες να βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την Πόρτο και την Ζιλ Βιθέντε προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή.

Αμφότεροι δεν χαρακτηρίζονται πάντως ως εύκολοι στόχοι, αν κι η περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Πόρτο γίνεται πιο ξεκάθαρη από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Η Record ανέφερε την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου πως οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία, με την Πόρτο να συζητά μόνο για τον δανεισμό προς το παρόν με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι (σ.σ: η Πόρτο δαπάνησε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αγοράσει από την Μπράγκα). Σε δηλώσεις του πάντως, ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας αποκάλυψε πως έχει ήδη απορριφθεί το ενδεχόμενο του δανεισμού του παίκτη.

Όσο για τον 23χρονο στόπερ της Ζιλ Βιθέντε; Η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων που προβλέπεται στο συμβόλαιό του (όπως την έχουν καταγράψει οι συνάδελφοι στην Πορτογαλία) αποτελεί το πρώτο ανάχωμα που χρησιμοποιεί η ομάδα του προκειμένου να πετύχει τους καλύτερους -για εκείνη- οικονομικούς όρους.

Όπως και να έχει, η ανάγκη για άμεση ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας κρίνεται επιτακτική στον Ολυμπιακό και γι αυτόν τον λόγο το focus του Πέδρο Άλβες εστιάζεται σε αυτή τη θέση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ