ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κανονικά προπονήθηκε ο Ροντρίγκες, ατομικό ο Μπουχαλάκης

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Γκάρι Ροντρίγκες στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Γκάρι Ροντρίγκες συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (28/10) και πλέον είναι στην ευχέρεια του Μαρτίνς αν θα τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό (30/10, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24). Ατομικό έκανε ο Μπουχαλάκης.

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (30/10) φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό (30/10, 19:30, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten. Στην προπόνηση της Πέμπτη (28/10) κανονικά μέρος έλαβε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Ροντρίγκες ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον προσαγωγό και έτσι συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα των ερυθρόλευκων. Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα (25/10) είχε υποβληθεί σε εξετάσεις, οι οποίες ήταν καθαρές.

Από εκεί και πέρα είναι στην ευχέρεια του Πέδρο Μαρτίνς εάν ο 30χρονος εξτρέμ θα χρησιμοποιηθεί στον αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό ή αν θα προφυλαχθεί. Ο Πορτογάλος προπονητής στο πρόγραμμα της Παρασκευής (29/10) θα κάνει πρόβα ενδεκάδας και θα φανεί από τις επιλογές του αν θα αγωνιστεί ο Ροντρίγκες.

Επιπλέον, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είχε κάποιες μικροενοχλήσεις από τις προηγούμενες ημέρες και έτσι την Πέμπτη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για συντήρηση. Ο Πέδρο Μαρτίνς την Παρασκευή θα ανακοινώσει την αποστολή του, η οποία θα αναχωρήσει στις 16:00 για το Αγρίνιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ