ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Καλύτερα ο Παπασταθόπουλος, δείχνει να προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο Παναιτωλικός - Ολυμπιακός INTIME

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο οποίος έχει ένα σφίξιμο, δείχνει καλύτερα και φαίνεται πως προλαβαίνει να είναι παρών στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό (25/2, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Ποια η κατάσταση άλλων ερυθρόλευκων ποδοσφαιριστών.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε σήμερα (21/2) την έναρξη της προετοιμασίας του για το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League απέναντι στον Παναθηναϊκό (25/2, 20:30, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24). Ένα από τα ερωτηματικά για τον Μίτσελ είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων αποχώρησε με σφίξιμο από την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία. Ο Παπασταθόπουλος κάνει αγώνα δρόμου με πολύωρες θεραπείες στον Ρέντη και δείχνει διάθεση να προλάβει.

Πάντως, η κατάστασή του δείχνει βελτιωμένη και φαίνεται πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι. Αν θα αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό θα κριθεί και από τον βαθμό ετοιμότητας, κάτι που επαφίεται στον Μίτσελ.

Ο Χάμες Ροντρίγκες, όπως ήταν γνωστό, θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι των αιωνίων. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός μέσος παρά το ρεπό της Δευτέρας, πήγε στον Ρέντη για θεραπεία. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει την δίψα του για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου.

Όσον αφορά στον Ρέτσο, ο οποίος έχει οίδημα στην πίσω πλευρά του δεξιού γόνατος, το οποίο απέκτησε στο 6-1 κόντρα στον Παναιτωλικό, φαίνεται πως θα είναι πιο δύσκολα έτοιμος για το ντέρμπι.

Τέλος, ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει υποστεί θλάση α' βαθμού. Θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό το Σάββατο (25/2, 20:30), όπως και τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στην ΑΕΚ (1-2/3). Ωστόσο, θα κάνει αγώνα δρόμου για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος απέναντι στην Ένωση στις 12 Μαρτίου

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ